Παναθηναϊκός: Πώς θα βάλει λεφτά στα ταμεία από το Euro

Βασικοί οι Σπόραρ και Τσέριν στον «τελικό» της Σλοβενίας!

Ο Παναθηναϊκός περιμένει να δει την πορεία των διεθνών του, καθώς θα καθοριστούν πολλά πράγματα κυρίως μελλοντικά.

Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή βρίσκεται με όλα του τα βλέμματα στις εθνικές ομάδες, καθώς η πορεία αυτών θα καθορίσει πολλά αναφορικά με το μέλλον του.

Συγκεκριμένα η Σλοβενία των Άνταμ Τσέριν, Μπένιαμιν Βέρμπιτς και Αντράζ Σπόραρ αντιμετωπίζει τη Δανία σ’ ένα παιχνίδι που οι Σλοβένοι θέλουν έναν βαθμό, για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο Euro 2024.

Στην ίδια μοίρα βρίσκεται και η Σερβία, η οποία αγωνίζεται με τη Βουλγαρία εντός έδρας σε δύο ημέρες θέλοντας έστω το «Χ» προκειμένου να πάρει την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024.

Αυτό σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός αν πάνε οι δύο αυτές εθνικές στο επερχόμενο Euro θα έχει για πρώτη φορά στην ιστορία του σίγουρα πέντε διεθνείς ποδοσφαιριστές κι αυτό σημαίνει πολλά κέρδη στο μέλλον.

Ουσιαστικά οι διεθνείς θα ανεβάσουν το… κασέ τους και οι πράσινοι σε βάθος χρόνου θα έχουν τη δυνατότητα να πουλήσουν με πολλά περισσότερα χρήματα απ’ ότι τώρα ορισμένους ποδοσφαιριστές που, ίσως, προσελκύσουν το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News