Πρόγραμμα: Τα τέσσερα καθοριστικά παιχνίδια του Παναθηναϊκού μέχρι τις γιορτές

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται μέχρι τις γιορτές να δώσει τέσσερα σημαντικά και παράλληλα δύσκολα παιχνίδια για πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League.
Ο Παναθηναϊκός μετά το international break μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά, καθώς έχει να δώσει πολύ σημαντικά παιχνίδια σε πρωτάθλημα, Κύπελλο αλλά και Europa League.
Οι πράσινοι με το που επιστρέψουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις έχουν τέσσερα παιχνίδια-φωτιά για όλες τις διοργανώσεις εκ των οποίων ορισμένα θα κρίνουν πολλά και για το μέλλον τους στο θεσμό που αφορά το κάθε παιχνίδι.
Πιο αναλυτικά το Τριφύλλι με το που επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονικά, ώστα ν’ αντιμετωπίσει τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα πρέπει ν’ ανταποκριθεί και να δείξει ότι μπορεί να φύγει μ’ ένα πολύ σημαντικό διπλό, το οποίο θα τη διατηρήσει στην κορυφή σε απόσταση ασφαλείας από τους υπόλοιπους.
Έπειτα οι πράσινοι θα κοντραριστούν με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο για το πρώτο ματς του Κυπέλλου Ελλάδος στη φάση των «16».
Ντέρμπι αιωνίων με ό,τι αυτό συνεπάγεται και ματς, το οποίο ο Παναθηναϊκός θέλει ένα καλό αποτέλεσμα, προκειμένου να μπορέσει να το υπερασπιστεί στον επαναληπτικό και στο τέλος να είναι εκείνος που θα προκριθεί στην επόμενη φάση.
Λίγες μέρες μετά η ομάδα αναμένεται να φιλοξενηθεί από τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα σε μια αποστολή για τους πράσινους που θέλει σοβαρότητα και ιδιαίτερη προσοχή, προκειμένου να έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ο Ατρόμητος είναι μια επικίνδυνη ομάδα και το Περιστέρι μια έδρα που παρουσιάζει δυσκολίες, όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό αλλά και για οποιονδήποτε.
Τέλος, η σειρά αγώνων κλείνει με το παιχνίδι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μακάμπι Χάιφα για τους ομίλους του Europa League.
Ένα «must win» παιχνίδι για τους πράσινους, οι οποίοι θέλουν να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία και μετά το Δεκέμβριο σε μία εκ των Europa League ή Conference League.
Οι ημερομηνίες και τα ματς:
Άρης – Παναθηναϊκός (26 Νοεμβρίου, Super League)
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (5-7 Δεκεμβρόυ, Κύπελλο)
Ατρόμητος – Παναθηναϊκός (9 Δεκεμβρίου, Super League)
Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα (14 Δεκεμβρίου, Europa League)