Βαγιαννίδης-Τσέριν: Πλάνο ανανέωσης, πολλά λεφτά για πώληση

Άνταμ Τσέριν: «Δεν έχω δει το ντοκιμαντέρ για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ»

Ο Παναθηναϊκός έχει στο ρόστερ του, τους Γιώργο Βαγιαννίδη και Άνταμ Τσέριν, τους οποίους σκοπεύει να ανανεώσει κι όχι να τους πωλήσει.

Ο Παναθηναϊκός τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει αρκετά ανοιχτά μέτωπα αναφορικά με το μέλλον ορισμένων ποδοσφαιριστών.

Μέσα σ’ αυτούς είναι και οι Γιώργος Βαγιαννίδης, Άνταμ Τσέριν. Δύο παίκτες που έχουν κάνει step up στον Παναθηναϊκό και δείχνουν έτοιμοι για πολύ μεγάλα πράγματα μελλοντικά.

Οι πράσινοι σε πρώτη φάση σκοπεύουν να μπουν σε διαδικασία να τους αξιοποιήσουν στο δικό τους ρόστερ και όχι να προσπαθήσουν να τους πουλήσουν, για να βγάλουν λεφτά οι ίδιοι απ’ αυτή την τακτική.

Αρχικά ο Γιώργος Βαγιαννίδης στη δεύτερη θητεία του στο Τριφύλλι απέδειξε σε όλους για πόσο μεγάλο ταλέντο παίκτη μιλάμε και με τις εμφανίσεις του έχει κερδίσει και την εμπιστοσύνη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος τον χρησιμοποιεί όλο και περισσότερο.

Ο Έλληνας μπακ έχει συμβόλαιο έως το 2025 και αυτό που σκοπεύουν να κάνουν οι άνθρωποι της ομάδας είναι να τον ανανεώσουν.

Από την άλλη πλευρά παρόμοια είναι και η περίπτωση του Άνταμ Τσέριν, ο οποίος ήρθε ώστε να είναι δεύτερη επιλογή πέρυσι και μέσω των εμφανίσεών του έχει βγει σε λίρα εκατό για τον Γιοβάνοβιτς.

Ο Σλοβένος μέσος δε χάνει παιχνίδι, είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για τη λειτουργεία του κέντρου και από εκεί και πέρα το σημαντικό είναι πως έχει συμβόλαιο έως το 2026.

Στην προκειμένη περίπτωση οι πράσινοι θα κάνουν τα πάντα, όπως με Ιωαννίδη, για να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους και μόνο με ένα αρκετά μεγάλο ποσό θα φύγει ο παίκτης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News