Παναθηναϊκός: Γερεμέγεφ με Ολυμπιακό στο Κύπελλο!

Παναθηναϊκός: Γερεμέγεφ με Ολυμπιακό στο Κύπελλο!

Μια πρόταση στον Γιοβάνοβιτς για να… δικαιωθεί και ο Σουηδός επιθετικός για την επιλογή του να έρθει στον Παναθηναϊκό.

Ο Γερεμέγεφ έχει σκοράρει δύο γκολ στο πρωτάθλημα σε ούτε… ένα ημίχρονο, όμως, δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Γιοβάνοβιτς.

Ο άλλοτε πρώτος σκόρερ της Χέκεν και του σουηδικού πρωταθλήματος δύσκολα θα πάρει χρόνο στο πρωτάθλημα της Superleague, ειδικότερα αν οι Σπόραρ – Ιωαννίδης φανούν το ίδιο παραγωγικοί και στα επόμενα παιχνίδια.

Μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Γιοβάνοβιτς να μην… στενοχωρήσει άλλο τον Γερεμέγεφ θα έχει στο Κύπελλο Ελλάδος και στους αγώνες με τον Ολυμπιακό.

Το Κύπελλο δεν είναι και ο πρώτος στόχος του φετινού Παναθηναϊκού, οπότε, μια τέτοια ευκαιρία θα κοιτάξει και πάλι ο Γερεμέγεφ να την πιάσει από τα μαλλιά!

Σκεφτείτε το γκολ του Γερεμέγεφ με τον ΠΑΟΚ να αποδεχτεί και γκολ… πρωταθλήματος στην τελική σούμα και οι φίλαθλοι να μην θυμούνται καν το πρόσωπο του ποδοσφαιριστή!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News