Θέλει να παίξει στο Ισραήλ η Μακάμπι Χάιφα απέναντι στη Ρεν!

Ρουκέτες στην πόλη που αγωνίστηκε πρόσφατα ο Παναθηναϊκός!

Θα επιδιώξει να γίνει το παιχνίδι στη Χάιφα η Μακάμπι με αντίπαλο τη Ρεν.

Η διοίκηση της Μακάμπι Χάιφα παρακολουθεί τις εξελίξεις και αυτό που διαρρέει είναι ότι αν ηρεμήσουν τα πράγματα τις προσεχείς μέρες, θα υποβάλλει αίτημα στην UEFA, ώστε το παιχνίδι με τη γαλλική ομάδα να διεξαχθεί στη φυσική της έδρα, το στάδιο «Σάμι Όφερ», εκεί όπου υποδέχθηκε και τον Παναθηναϊκό στις 5 Οκτωβρίου, δύο μέρες πριν την επίθεση της Χαμάς.

Αυτό φυσικά έρχεται σε αντίθεση με αναφορές στη Σερβία ότι η Μακάμπι Χάιφα ενδιαφέρεται να φιλοξενήσει τον αγώνα με τη Ρεν στο Βελιγράδι.

Εάν ο αγώνας διεξαχθεί, όπως αναμένεται στη Λάρνακα, η κυπριακή κυβέρνηση δεν θ’ αλλάξει φυσικά την απόφασή της και το ματς με τη γαλλική ομάδα θα διεξαχθεί επίσης χωρίς κόσμο.

Να σημειωθεί ότι αρκετοί οπαδοί της Μακάμπι Χάιφα δοκίμασαν να μπουν την Πέμπτη στο γήπεδο στο ματς με το «κίτρινο υποβρύχιο», αλλά δεν τους επετράπη η είσοδος στο γήπεδο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News