Ρεν - Παναθηναϊκός: Καλοί οι... οιωνοί!
Καλός οιωνός ότι φέτος ο Παναθηναϊκός δεν διαχωρίζει το Ελλάδα-Ευρώπη (όπως φαίνεται να κάνει η ΑΕΚ) αλλά είναι πάντα σοβαρός, φρέσκος (συμβάλει το μεγάλο του rotation που του δίνει ευχέρεια να αλλάζει θεαματικά από Πέμπτη σε Κυριακή) κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε ότι θα το παλέψει και μέσα στο σπίτι της Ρεν.
Εξαρχής το τριφύλλι μας δείχνει ένα ποδοσφαιρικό πλάνο ικανό να δημιουργήσει συνεργασίες και να πετύχει τις νίκες που χρειάζεται για να στεφθεί ο σύλλογος πρωταθλητής αλλά και να παίξει Ευρώπη και την άνοιξη.
Υπάρχει φανερή σπουδή εντατικής και λεπτομερούς δουλειάς στο δημιουργικό κομμάτι, τρόπος παιχνιδιού κι επιλογές που παρέχουν δημιουργική ασφάλεια, εντολές που ταιριάζουν με την φύση των ποδοσφαιριστών που υπάρχουν στο γήπεδο.
Το έμψυχο δυναμικό έχει μεγάλες δυνατότητες κι η καλή διαχείριση τις αναδεικνύει περισσότερο, παίρνοντας και όλα τα θετικά που βγάζει η μεγάλη, ποιοτική ενίσχυση που καταγράφηκε το καλοκαίρι.
Πρόκειται στην πλειοψηφία για επιλογές του κόουτς, παίκτες που ο ίδιος γνωρίζει κι έχει πλάνο να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό. Βλέπουμε το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα να ταιριάζει με την φυσιογνωμία του δυναμικού σου, κάτι που προκαλεί ευφορία και αισιοδοξία για τη συνέχεια.
Δημήτρης Στρατής
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: «Βόμβες» για τη διαιτησία και... καρφιά για παίκτες μετά το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
- Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 82-87: Η κριτική των παικτών του «Τριφυλλιού»
- Παπαθεοδώρου: «Προπονητική συντριβή - Δεν μπορεί να περάσει ως ακόμη ένα αποτέλεσμα»
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το ποσό της οψιόν του Τσάβες για το καλοκαίρι
- Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τότε είναι το επόμενο ντέρμπι