Σήμερα εκδικάζεται η έφεση του Ολυμπιακού για το ντέρμπι
Στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αναμένεται να κριθεί το ντέρμπι αιωνίων Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός μετά την απόφαση των ερυθρολεύκων για έφεση.
Το ντέρμπι αιωνίων ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο Φαληρικό στάδιο δεν τελείωσε ποτέ, καθώς μια κροτίδα τραυμάτησε τον Χουάνκαρ, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί από τότε και μετά.
Μάλιστα σε πρώτη φάση το Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Super League είχε τιμωρήσει τους ερυθρόλευκους με μηδενισμό (0-3 ο Παναθηναϊκός άνευ αγώνος), αφαίρεση ενός βαθμού, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 38.000 ευρώ πρόστιμο.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός όπως ήταν λογικό προχώρησε σε έφεση, όπως είχε το δικαίωμα, της απόφασης και πλέον η μοίρα του ντέρμπι θα κριθεί στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Μια διαδικασία που θα λάβει χώρα στις 15:30.
Από εκεί και πέρα η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί άμεσα, είτε ακόμη κι εντός της ημέρας, είτε το Σάββατο (4/11). Σε κάθε περίπτωση πάντως πριν από το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ της Κυριακής, στο οποίο οι ερυθρόλευκοι έχουν εκδόσει εισιτήρια.
Παρ’ όλα αυτά αξίζει να σημειωθεί πως αν διατηρηθεί η ποινή της έδρας, τότε θα είναι άμεσα εκτελεστή κι ο Ολυμπιακός δε θα έχει το δικαίωμα να έχει τον κόσμο στο πλευρό του για το πολύ σημαντικό ματς με τον «Δικέφαλο» του Βορρά.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Επίσημο: Η αποστολή του Παναθηναϊκού με Άρη, ποιοι έμειναν εκτός
- Άλλαξε ώρα το Άρης-Παναθηναϊκός
- Δικηγόρος Λιόλιου κατά Παναθηναϊκού: «Γιατί πανηγυρίζουν οι ομάδες οτι το έκαναν αυτές»
- Παναθηναϊκός: Τι είναι η πλήρης ρήξη τένοντα του Ουναΐ
- Παναθηναϊκός: Ξεσηκωμός για ΑΕΚ - Η εκτίμηση για την προσέλευση στο ΟΑΚΑ