Κατσουράνης: «Συμβαίνουν τέτοιο τσακωμοί - Συνήθως κάποιος μιλάει με κακό τρόπο!» (vid)
Ο Κώστας Κατσουράνης σχολίασε την πεντάρα του Παναθηναϊκού απέναντι στον Πανσερραϊκό.
Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:
«Δεν έχει ανάλυση το ματς. Ο Παναθηναϊκός ήταν καταπληκτικός, όπως και στην Ευρώπη. Εύκολα κέρδισε. Προσπάθησε να φανεί ανταγωνιστικός ο Πανσερραϊκός στην αρχή.
Είδαμε τον Αράο στόπερ, τον Πέρεθ με τον Βιλένα, δεξιά ο Παλάσιος, αριστερά ο Βέρμπιτς. Το ημίχρονο 3-0, θα μπορούσε να λήξει και 6-0. Η διαφορά ήταν μεγάλη!
Ο Παναθηναϊκός έχει περισσότερο βάθος, μεγαλύτερη ποιότητα. Ο Μπερνάρ παίρνει κι αυτός τα πάνω του. Λειτουργεί καλύτερα με παραπάνω ταχύτητα, ένταση. Μοναδικό μελανό σημείο ήταν η αψιμαχία των παικτών, καλά έκανε και ο Γιοβάνοβιτς που τους έβγαλε.
Συνολικά ο Πανσερραϊκός είναι καλή ομάδα και θέλει να παίξει ποδόσφαιρο… Στον Παναθηναϊκό δεν έπαιξαν Τζούρισιτς – Ιωαννίδης. Για εμένα ο Μαντσίνι έβαλε δύο γκολ. Δεν θέλω να πω για τις γραμμές.»
Για τη λογομαχία: «Το κακό ήταν ότι συνεχίστηκε πάρα πολύ. Το πώς το χειρίστηκαν ήταν λάθος. Ακόμα και ο Αράο θα μπορούσε να παρέμβει μέσα στα αποδυτήρια. Δεν γνωρίζω τι έγινε. Νομίζω ότι έγινε ο καβγάς για το φάουλ. Συνήθως κάποιος μιλάει με κακό τρόπο σε τέτοιες περιπτώσεις. Τον προπονητή ρίχνει μια τέτοια στιγμή.
Το θέμα είναι γενικά να μην υπάρχει κόντρα στον Παναθηναϊκό, όχι για ένα φάουλ! Μπορεί και να συμβεί κάτι εκείνη την ώρα και να επέμβεις εσύ. Επειδή ήμουν σε ποδοσφαιρικές ομάδες και τα έχω περάσει στην καριέρα μου, μπορεί και να συμβεί!
Δεν υπάρχει η λέξη κλίκα. Υπάρχει ότι κάποιος κάνει παρέα με κάποιον παραπάνω. Με τον Λουιζάο παλιά, το είχαμε συζητήσει στα αποδυτήρια.»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η «χρυσή» χρηματιστηριακή αξία του Μαντράγκορα
- «Έκαψε» τον Ολυμπιακό ο Μονέκε για την επαναφορά με Βίρτους Μπολόνια!
- Αποκάλυψη Τεττέη: «Με πήρε τηλέφωνο ο Αλαφούζος - Αυτά μου είπε...»
- Έκανε πρόβλεψη για Παναθηναϊκό ο Σουλιάουσκας - Πού θα φτάσει στη EuroLeague
- «Ενδιαφέρον για Ντέσερς από Premier League» - Η στάση του Παναθηναϊκού