Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 29/10

Ιωαννίδης: Οι δηλώσεις μετά την ήττα από τη Ρεν

Τον Πανσερραϊκό αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός για την 9η αγωνιστική της Super League (29/10, 19:30).

Επιστρέφει στην ελληνική πραγματικότητα ο Παναθηναϊκός και σκέφτεται μόνο το «τρίποντο»! Οι «πράσινοι» υποδέχονται την Κυριακή (19:30) τον Πανσερραϊκό στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν επεισοδιακή για τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Τη διακοπή στο ντέρμπι στο «Καραϊσκάκη» (με το σκορ 1-1) διαδέχθηκε η ήττα (1-2) από τη Ρεν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ένα αποτέλεσμα που με την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής έριξε τον Παναθηναϊκό από την κορυφή της βαθμολογίας στον 6ο όμιλο του Europa League.

Το γεγονός ότι το τεχνικό επιτελείο θα κάνει rotation μας προϊδεάζει για ανοιχτό παιχνίδι. Παίκτες όπως οι Πέρεθ, Βιλένα, Μαντσίνι, Βέρμπιτς, Σπόραρ, Γερεμέγιεφ θα μπουν ορεξάτοι στο τερέν και δεν πρόκειται να σταματήσουν την ορμή του «τριφυλλιού» που στα τελευταία ματς δημιουργεί σωρεία ευκαιριών.

Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός με τη σέντρα προγραμματισμένο στις 19:30 και τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 1HD

Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Στην έλλειψη συγκέντρωσης και τα εύκολα λάθη των παικτών του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Μπαρτ Σένκεφελντ μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ρεν. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Θεωρώ ότι δεχθήκαμε εύκολα γκολ, ιδιαίτερα το πρώτο γκολ. Το δεύτερο γκολ ήταν αποτέλεσμα της έλλειψης συγκέντρωσης, είχαμε 6-7 που μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε για να κάνουμε γκολ. Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και στην συγκέντρωση, παίξαμε καλά αλλά δυστυχώς δεχθήκαμε δύο γκολ που δεν θα έπρεπε να έχουμε δεχθεί».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News