Νικολογιάννης: «Ο ΠΑΟ έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει - Για γέλια ο ισχυρισμός του Ολυμπιακού»

Ο δημοσιογράφος του Παναθηναϊκού, Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στα όσα έγιναν χθες στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μετά των δύο αιωνίων.

Νικολογιάννης: «Ο ΠΑΟ έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει - Για γέλια ο ισχυρισμός του Ολυμπιακού»

Δυστυχώς το χθεσινό ντέρμπι δεν είχε πρωταγωνιστές τους παίκτες, οι οποίοι αν και πήγαν να παίξουν ποδόσφαιρο, έπεσαν για μία ακόμα φορά θύματα της λογικής ορισμένων κάφρων, οι οποίοι αποφασίζουν να τινάξουν τα πάντα στον αέρα.

Το ντέρμπι διακόπηκε οριστικά στο 50ο λεπτό, καθώς μια κροτίδα που βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στον Χουάνκαρ, ο οποίος έκανε προθέρμανση κοντά στο σημείο.

Μάλιστα ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Τάσος Νικολογιάννης, μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο απασχολεί τους πάντες από χθες, λέγοντας πως οι πράσινοι έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν και πως ο ισχυρισμός του Ολυμπιακού για παιχνίδι στα χαρτιά είναι για γέλια.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο γνωστός ρεπόρτερ:

«Η γνωμάτευση του ΥΓΕΙΑ λέει ότι έπαθε διάσειση λαβυρίνθου ο Χουάνκαρ, άρα δεν είχε ευαισθησία στα αυτιά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, άρα, όντως, έπαθε ζημιά από την κροτίδα και η λογική έλεγε ότι εκείνη την ώρα το ματς έπρεπε να διακοπεί.

Για το φύλλο αγώνα τώρα, ο διαιτητής αναφέρει ότι είδε τον Χουάνκαρ πεσμένο, άρα και αυτό το επικοινωνιακό τέχνασμα της ΠΑΕ Ολυμπιακός αποδεικνύεται ψέμα. Επίσης, δεν έχει γραφτεί πουθενά για υπαιτιότητα του Παναθηναϊκού, όπως μας έλεγαν χθες. Επειδή ζούμε στην χώρα του παραλογισμού, ο Παναθηναϊκός χθες έκανε για πρώτη φορά αυτό που έπρεπε να κάνει.

Δεν πήρε την ομάδα να φύγει, όπως έχουν κάνει άλλες ομάδες, πήγε με το γράμμα του κανονισμού. Ζήτησε από τον γιατρό του αγώνα εγγράφως την γνωμάτευσή του για το ότι ο Χουάνκαρ μπορούσε να αγωνιστεί ή όχι.

Τα γεγονότα καταρρίπτουν κάθε θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Όσο για το ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να πάρει το ματς στα χαρτιά, γελάω.

Το έχει αποδείξει πολλάκις, είναι για γέλια ο ισχυρισμός του Ολυμπιακού που αντιθέτως το έχει κάνει πολλές φορές. Και το φύλλο αγώνα και η γνωμάτευση για τον Χουάνκαρ δείχνουν το ποιος έλεγε αλήθεια χθες και ποιος ψέματα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr