Απίστευτο: Τραυματίστηκε και ο Φικάι
Η ατυχία συνεχίζει να κυνηγάει τον Παναθηναϊκό αφού αυτή την φορά ο νεαρός Φικάι έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ντέρμπι Παναθηναϊκός Β’-Ολυμπιακός Β΄.
Ο νεαρός αμυντικός αποχώρησε από το γήπεδο με τις πρώτες ενδείξεις να μιλούν για μυϊκό τραυματισμό και μένει πλέον να δούμε πόσο διάστημα θα μείνει εκτός.
Όσον αφορά την πρώτη ομάδα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήδη μετράει τις απώλειες των Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν και επί της ουσίας έχει μείνει με Σένκεφελντ και Γετβάι.
Ο Σέρβος τεχνικός έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον 18χρονο αμυντικό και πιστεύει πολύ στα προσόντα του, ενώ το καλοκαίρι τον είδαμε και σε φιλικά προετοιμασίας όπου έκλεψε τις εντυπώσεις.
Ο Φικάι θα μπορούσε να αποτελέσει μία ακόμα επιλογή για την αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού όμως στάθηκε άτυχος.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ζαν Λέμες: «Ο Παναθηναϊκός δέχθηκε την πρόταση της Γκρέμιο - Ανακοινώνεται ο Τετέ»
- Παναθηναϊκός: Τα ακριβά εγχώρια deals - Το χρυσό ποσό σε 5 χρόνια
- Πρόταση στον Παναθηναϊκό για Σφιντέρσκι - Το ποσό και η απάντηση
- Παναθηναϊκός: Υπογράφει πολυετές συμβόλαιο ο Κοντούρης - Η διάρκεια
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το deal για τον Κοντούρη