Κύπελλο Ελλάδος: Ο δρόμος του Παναθηναϊκού μέχρι τον τελικό

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του μία πολύ δύσκολη διαδρομή για να φτάσει στο τελικό του Κύπελλο Ελλάδος.

Περιμένουν «κλίμα» στην Τούμπα λόγω τελικού Κυπέλλου

Πέρσι οι πράσινοι αποκλείστηκαν στους 8 από τον ΠΑΟΚ και δεν κατάφεραν να υπερασπιστούν τον τίτλο που είχαν κατακτήσει στην πρώτη χρονιά του Γιοβάνοβιτς στο Σύλλογο.

Φέτος, το Τριφύλλι έπεσε στα βαθιά καθώς κληρώθηκε στους 16 με τον Ολυμπιακό με το πρώτο ματς να γίνεται στη Λεωφόρο και ο επαναληπτικός στο Καραϊσκάκη.

Αν τελικά καταφέρει να περάσει το εμπόδιο του «αιώνιου» αντιπάλου του, τότε στα προημιτελικά θα βρει τον νικητή του ζευγαριού της ΑΕΛ με την Ομάδα 1.

Η δεύτερη ουσιαστικά αποτελεί το νικητή που θα προκύψει με τον εξής τρόπο. Ο νικητής του ζευγαριού Πανθρακικός/Εθνικός, για το οποίο εκρεμμεί δικαστική απόφαση, θα κοντραριστεί με τον Γιούχτα κι έπειτα ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο. Ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα έρθει αντιμέτωπος με τους «πράσινους».

Εφόσον ο Παναθηναϊκός κάνει το χρέος του, τότε στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει κατά πάσα πιθανότατα τον ΠΑΟΚ.

Αρκεί οι ασπρόμαυροι να περάσουν τα εμπόδια των Βόλο και Αστέρα Τρίπολης.

Τέλος, στο τελικό η ομάδα του Γιοβάνοβιτς θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ΑΕΚ-Αστέρα Τρίπολης αν φυσικά δεν υπάρξει κάποια μεγάλη έκπληξη.

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού μέχρι τον τελικό

  • Φάση των «16»: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
  • Προημιτελικά: Με τον νικήτη του ΑΕΛ – Ομάδα 1
  • Ημιτελικά: Με τον νικητή των Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός και ΠΑΟΚ – ΒΟΛΟΣ
  • Τελικός: Με τον νικητή των ΟΦΗ – Κηφισιά και Παναιτωλικός – Athens Kallithea με ΑΕΚ – Άρης και Ομάδα 2-Νίκη Βόλου

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr