Παναθηναϊκός: Στο τέλος αποφασίζει ο Ιβάν

Υπάρχει κάτι καλύτερο για ένα παίκτη από το να ξέρει ότι δουλεύει με προπονητή που αποκλείεται να τον αδικήσει;

Παναθηναϊκός: Πέτυχε αυτό που ήθελε ο Γιοβάνοβιτς ενόψει Βιγιαρεάλ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ο πιο δίκαιος προπονητής που θυμόμαστε να έχει περάσει από το τριφύλλι τα τελευταία χρόνια.

Στο πρώτο του πέρασμα είχε αποφασίσει να πορευτεί με τον Ιωαννίδη (“του Λεβαδειακού”) αντί των πανάκριβων (για τα τότε δεδομένα) Μακέντα και Καρλίτος.

Μπορεί τον Ισπανό να μην τον πολυγούσταρε, αλλά στο ξεκίνημα της 2ης σεζόν του πάντα τον χρησιμοποιούσε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος σε ρόλο ψευτοενναριού, με τον παίκτη να σκοράρει ακατάπαυστα.

Δεν είχε καταλάβει αρχικά τι παίκτης ήταν ο Βιγιαφάνιες, αλλά όταν το κατάλαβε τον μονιμοποίησε με τον Αργεντινό να κάνει φοβερή σεζόν ως οκτάρι!

Εφερε τον συμπατριώτη του Μλαντένοβιτς, αλλά δεν τον έχει κάνει βασικό. Τόλμησε με τους μικρούς, Βαγιαννίδη και Ιωαννίδη ενώ δεν ξεχωρίζει από το γκρουπ τους παίκτες με τους οποίους έχει συνεργαστεί ήδη. Τους αντιμετωπίζει όλους ισότιμα.

Ο κόουτς απ΄ όλους τους ποδοσφαιριστές του παίρνει ό,τι καλύτερο. Δικαιοσύνη σημαίνει να μην κοιτάς ούτε το βιογραφικό του άλλου, ούτε το πόσα μηδενικά έχει το συμβόλαιό του: μετράει μόνο η δουλειά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr