Στη Λεωφόρο οι Χατζηγιοβάνης - Κουρμπέλης, με πατερίτσες ο Μάγκνουσον

Την αγαπημένη τους ομάδα παρακολουθούν από τις εξέδρες της Λεωφόρου οι Τάσος Χατζηγιοβάνης και Δημήτρης Κουρμπέλης.

Στη Λεωφόρο οι Χατζηγιοβάνης - Κουρμπέλης, με πατερίτσες ο Μάγκνουσον

Οι δυο πρώην ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στο «σπίτι» τους για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Στη Λεωφόρο βρίσκεται και ο ταλαιπωρημένος Μάγκνουσον με πατερίτσες και ειδικές μπότες που πρόσφατα χειρουργήθηκε και πλέον, έχει μπει στη διαδικασία της ανάρρωσης.

Ο Ισλανδός δεν θα προλάβει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ίσως, πιθανότατα να μην αγωνιστεί ξανά τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr