Κανείς δεν το παραδέχτηκε από τη μάχη της Χάιφα!
Τα προβλήματα που καταγράφηκαν στη Χάιφα ήταν η άθλια παρουσία του Χουάνκαρ, ότι ο Γεντβάι ψηλά έχασε πολλές μονομαχίες, ότι ο Μαντσίνι πέρασε και δεν ακούμπησε, ότι ο Ιωαννίδης παρουσιάστηκε ξέπνοος και αδύναμος να ανταποκριθεί στο…ξύλο, τομέας που ειδικεύεται.
Υπήρχαν όμως και κάμποσα θετικά που όμως παραδοσιακά στο τριφύλλι δεν τονίζονται όσο πρέπει μιας και μετά από τόσα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα η μιζέρια και η εσωστρέφεια έχει γίνει δεύτερο δέρμα του οργανισμού, λες και χωρίς αυτά δεν μπορεί!
Προσωπικά μας άρεσε ότι παρότι το ματς δεν “έβγαινε”, οι πράσινοι το πάλεψαν ως το τέλος. Στα τελευταία λεπτά έβγαλαν αντίδραση, θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει στις φάσεις Παλάσιος και Μλαντένοβιτς, θυμίζοντας το εκτός έδρας αγώνα με την Μαρσέιγ όπου και πάλι ο Μπρινιόλι είχε σώσει πολλά, δίνοντας την ευκαιρία για μια τελική αντεπίθεση.
Νοοτροπία λέγεται αυτό. Επίσης ο πάγκος είναι κάτι παραπάνω από γεμάτος, όσο κι αν λένε πως ο κόουτς αργεί να παρέμβει βλέπουμε ότι όποιος μπαίνει βοηθά (Γερεμέγεφ με ΠΑΟΚ, Βαγιαννίδης, Μλαντένοβιτς, Βαγιαννίδης στο Ισραήλ).
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιουλ: «Παίρνω πτήση για Αθήνα αύριο και παίζω με τον Παναθηναϊκό!»
- Λιόλιος: «Ο τελικός της Ευρωλίγκα θα είναι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός» (vid)
- «Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Ντομένικο Τεντέσκο»
- Γάτας: «Πολλά από αυτά που είπε ο Μπενίτεθ προκάλεσαν ένα μούδιασμα στον Παναθηναϊκό»
- «Σενάριο πώλησης Καλάμπρια μόνο... αλά Μαξίμοβιτς» (vid)