Παναθηναϊκός - Ατρόμητος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 8/10

Παναθηναϊκός: Η βαθμολογία στο Europa League μετά τη 2η αγωνιστική (pic)

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον Ατρόμητο σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας (08/10, 21:30) σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής της Super League. Το «Τριφύλλι» έμεινε στο 0-0 με την Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ και κράτησε την 1η θέση στον όμιλό του στο Europa League, αφού έχει προηγηθεί και η νίκη επί της Βιγιαρεάλ.

Εντός συνόρων, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς (13β.) ψάχνει την πρώτη νίκη στο «σπίτι» της μετά από το 2-2 με τον ΠΑΟΚ και την ήττα με 1-2 από την ΑΕΚ. Από τη μεριά του, ο Ατρόμητος (3β.) θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα και την πρώτη του νίκη φέτος. Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Περιστερίου μετρά τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες στις πρώτες έξι υποχρεώσεις της στη Super League.

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος με τη σέντρα προγραμματισμένο στις 21:30 και τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 1HD

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Ο Φώτης Ιωαννίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ, στάθηκε στη σημασία που έχει ο κάθε βαθμός στον όμιλο του Τριφυλλιού.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Για την εικόνα που έχει για την αναμέτρηση: «Γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, η εμφάνισή μας δεν ήταν ιδιαίτερα καλή, ήμασταν μέτριοι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ως σύνολο, αλλά και ως παίκτες ξεχωριστά. Αυτό έφερε τη δυνατότητα στη Μακάμπι να γίνει πιο απειλητική και να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού, το οποίο δεν το θέλαμε, αλλά στο τέλος νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικός βαθμός γιατί βρισκόμαστε στους ομίλους και όχι σε κάποια νοκ άουτ φάση. Είναι ένας όμιλος που κάθε βαθμός είναι σημαντικός, όπως και ότι δεν χάνουμε».

Tα συνεχόμενα παιχνίδια: «Το πρόγραμμα είναι βαρύ. Υπάρχει κούραση, αλλά όπως έχω ξαναπεί η δουλειά μας είναι αυτή, είμαστε επαγγελματίες κα καλούμαστε να παίζουμε κάθε 3-4 μέρες και να είμαστε έτοιμοι για να βοηθήσουμε την ομάδα».

Για τη διατήρηση του Παναθηναϊκού στις δυο πρώτες θέσεις του ομίλου: «Είναι στα πόδια μας, έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και ξέρουμε ότι έχουμε αρκετά περιθώρια βελτίωσης, γιατί καθημερινά βελτιωνόμαστε και βρίσκουμε καλύτερο ρυθμό και πιστεύω ότι στα επόμενα παιχνίδια θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι για αντιμετωπίσουμε ομάδες τέτοιου επιπέδου».

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News