Παναθηναϊκος – Ατρομητος Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (08/10)

Παναθηναϊκος – Ατρομητος Live streaming

Επιστροφή στο πρωτάθλημα με μόνο στόχο τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο.

ΠαναθηναϊκοςΑτρομητος Live streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν τη διακοπή του πρωταθλήματος, όμως αυτό που προέχει είναι η νίκη απέναντι στον Ατρόμητος.

Το «τριφύλλι», το βράδυ της Κυριακής (21:30) υποδέχεται στη Λεωφόρο την ομάδα από το Περιστέρι στο εξ αναβολής παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλουν τη νίκη για αρκετούς λόγους. Ο πρώτος για να μην χάσουν την επαφή τους με την κορυφή της βαθμολογίας (έχουν 13 βαθμούς σε 6 αγώνες), ο δεύτερος για να πάνε με ηρεμία στη διακοπή του πρωταθλήματος και ο τρίτος για να μην συμπληρώσουν 3ο σερί ματς χωρίς νίκη μέσα στη Λεωφόρο.

. Panathinaikos Live Streaming

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος

Ο Παναθηναϊκός την Πέμπτη έμεινε στο 0-0 με τη Μακάμπι στη Χάιφα και έφτασε τους 4 βαθμούς στον όμιλο του Europa League. Στο συγκεκριμένο ματς καταναλώθηκαν αρκετές δυνάμεις, ενώ με δεδομένο ότι οι «πράσινοι» προέρχονται από δύσκολά ματς με ΑΕΚ (ήττα 1-2), Αστέρα (νίκη με 4-1) και ΠΑΟΚ (2-2) άπαντες σκέφτονται τη διακοπή για να γεμίσουν και τις μπαταρίες τους.

 

Ο Γιοβάνοβιτς στο πλάνο νίκης που σχεδιάζει καταστρώνει νέο rotation κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Ιωαννίδης θα ξεκουραστεί και βασικός αναμένεται να παίξει στην κορυφή ο Σπόραρ. Παράλληλα, στη γραμμή κρούσης υπάρχει και ο Γερεμέγεφ. Ο οποίος με τον ΠΑΟΚ κόντρα στις καθυστερήσεις και το «τριφύλλι» απέφυγε την ήττα. Στα εξτρέμ οι Βέρμπιτς και Παλάσιος συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες να παίξουν βασικοί. Στη μεσαία γραμμή οι Τζούρισιτς και Ρούμπεν Πέρεθ θα αντικαταστήσουν Τσέριν και Αράο, αντίστοιχα.

Στην άμυνα αναμένεται να αλλάξουν τα δύο από τα 4 πρόσωπα. Οι Βαγιαννίδης και Μλαντένοβιτς θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα σε δεξί και αριστερό άκρο.

Οι Μάγκνουσον είναι εκτός και ο Πάλμερ εξαιρετικά αμφίβολος. Ο Αϊτόρ ακολούθησε την αποστολή στο Ισραήλ και απέναντι στον Ατρόμητο ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο Ατρόμητος έχει πραγματοποιήσει απογοητευτική εκκίνηση στο πρωτάθλημα (3 βαθμοί σε 6 ματς). Ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να ανακτήσει τη χαμένη του ψυχολογία. Οι παίκτες του Κόλμαν στα τελευταία 4 παιχνίδια μετράνε 3 ισοπαλίες και το τελευταίο δείγμα γραφής ήταν η ισοπαλία (0-0) με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό είναι σε πράσινο φόντο. Ενδεικτικά το «τριφύλλι» σε 21 ματς μετράει 13 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες.

ΠαναθηναϊκοςΑτρομητος Live streaming:  Άλλη μια μεγάλη βραδιά από τον κορυφαίο τερματοφύλακα στην Ελλάδα!

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Παναθηναϊκού στην Χάιφα. Γεγονός που επιβεβαιώνεται από τα στατιστικά, με τον Ιταλό να καταγράφει άλλη μία μεγάλη βραδιά στο… πράσινο παλμαρέ του.

Ο Παναθηναϊκός παρότι δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης αναδείχθηκε ισόπαλος με την Μακάμπι στο Χάιφα. Έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή του 6ου ομίλου, μετά και τη νίκη της Βιγιαρεάλ επί της Ρεν στην Ισπανία. Ο βασικός λόγος που το τριφύλλι κατάφερε να πάρει αυτό το αποτέλεσμα ήταν ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ο Ιταλός τερματοφύλακας καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα έκανε σπουδαίες επεμβάσεις σε φάσεις που έμοιαζαν σχεδόν για σίγουρα γκολ.

Ο Μπρινιόλι απέτρεψε τουλάχιστον 6 φορές τους παίκτες της Μακάμπι από το να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα του Παναθηναϊκού. Tο τριφύλλι με αυτό τον τρόπο έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας. Με την μπάλα στα πόδια ζήτημα να έκανε 2-3 λάθος πάσες τη στιγμή κιόλας που οι υπόλοιποι πράσινοι δεν τον βοηθούσαν και δεν έπαιρναν τις θέσεις που έπρεπε στο build up της ομάδας.

Φυσικά αυτή η εμφάνιση έρχεται να προστεθεί στις πολύ καλές εμφανίσεις του Ιταλού από τότε που φόρεσε τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Δεν υπάρχει ούτε ένα παιχνίδι που να μην έχει πραγματοποίησε μια μεγάλη επέμβαση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε την εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στην Μαρσέιγ στη Μασσαλία που συνετέλεσε τα μέγιστα ώστε να πάρει αυτή την επική πρόκριση το τριφύλλι στα πέναλτι.

ΠαναθηναϊκοςΑτρομητος Live streaming: Κάνει τη διαφορά ο Μπρινιόλι

Ο Παναθηναϊκός έχει βρει στο πρόσωπο του Μπρινιόλι έναν τερματοφύλακα που πραγματικά κάνει την διαφορά. Η ακρίβεια στις πάσες του θυμίζει ένα πολύ καλό χαφ που μοιράζει σωστά την μπάλα. Τα αντανακλαστικά του είναι εκπληκτικά αρκεί να θυμηθεί κανείς πόσες φορές έχει βγάλει εξ επαφής σουτ. Aλλά και πόσες φορές όλο αυτό το χρονικό διάστημα έχει βγει έγκαιρα από την εστία του για να ανακόψει κάποια επίθεση των αντιπάλων.

Με βάση τα στατιστικά από το sofascore ο Αλμπέρτο Μπρινιόλο ήταν ο κορυφαίος παίκτη του γήπεδο με βαθμολογία 8.5. Συγκεκριμένα είχε 6 επεμβάσεις συνολικά. Οι τέσσερις από αυτές ήταν μάλιστα με σουτ μέσα από την περιοχή. Mε τους παίκτες της Μακάμπι στις φάσεις αυτές να είναι σε προφανή θέση για γκολ. Σε δύο ακόμα φάσεις μάλιστα βγήκε και… καθάρισε μια επικίνδυνη σέντρα προς την εστία του τριφυλλιού.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει η συγκεκριμένη πλατφόρμα, με τις αποκρούσεις του γλίτωσε από σχεδόν 2 γκολ τον Παναθηναϊκό (1.85) νούμερο που δεν συναντάει εύκολα κανείς. Ταυτόχρονα, κέρδισε τις 2 από τις τρεις… μονομαχίες που είχε με τους αντιπάλους ενώ ακούμπησε 33 φορές την μπάλα χωρίς να κάνει ούτε ένα λάθος.

Στην κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής στο Europa League

Επιπρόσθετα, ο Ιταλός κίπερ του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα της αγωνιστικής στο Γιουρόπα Λίγκ.

Η βαθμολογία του ήταν 8.5 και με βάση το «sofascore» είχε την καλύτερη επίδοση τερματοφύλακα την τρέχουσα αγωνιστική στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Παναθηναϊκός βλέπει στο πρόσωπο του Μπρινιόλι έναν τερματοφύλακα που έψαχνε για πολλά χρόνια. Έχει παίξει μείζονα ρόλο στις επιτυχίες που έχει καταγράψει η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε αυτά τα 2,5 χρόνια που βρίσκεται ο Σέρβος στον πάγκο.

ΠαναθηναϊκοςΑτρομητος Live streaming| Links: 

Το newspao.gr δεν κάνει streaming, προσφέρει ο, τι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με μια απλή αναζήτηση.

https://streamhunters.top/

Μπείτε στο Live του αγώνα

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News