Το... μεγάλο κρίμα στον Παναθηναϊκό και η συνέχεια
Για ένα κοντρόλ δεν βρέθηκε ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς μόνο με τον πορτιέρο της Χάιφα στο τελευταίο λεπτό του ματς, κάνοντας τον Μπερνάρ που του πέρασε την πάσα να …κοπανιέται για την εξέλιξη της φάσης.
Έκανες εκεί το 0-1, τους ξέραινες όλους και κατά πάσα πιθανότητα εξασφάλιζες από την 2η αγωνιστική των ομίλων ότι θα ήσουν στην Ευρώπη και την άνοιξη.
Ο Σέρβος λογικά θα είναι βασικός με τον Ατρόμητο, αφού ο Χουάνκαρ ήταν φρικτός στο Ισραήλ, οι οικοδεσπότες σημάδευαν διαρκώς την πλευρά του κι ο Ισπανός δεν έκοβε το παραμικρό, απεναντίας τα τσαφ του έφεραν εκνευρισμό στους οπισθοφύλακες που σώθηκαν χάρη στην τρομερή (άλλη μία) βραδιά του Αλμπέρτο Μπρινιόλι.
Ο Ιβάν είπε στο τέλος ότι υπήρχε κούραση, λίγο οξύμωρο να το λέει από Οκτώβρη μήνα αν και η αλήθεια είναι πως πάμε για τον 4ο μήνα που το κλαμπ παίζει στα κόκκινα, έχοντας την αποστολή να είναι έτοιμο στα μέσα καλοκαιριού για να περάσει στους ομίλους.
Κουράγιο τώρα να βγει και το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο και μετά να ξεκουραστούν όλοι περιμένοντας το crash test του Φαλήρου.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βοτανικός: Τα πρώτα υποστυλώματα για το στέγαστρο - Πότε θα «κουμπώσει»
- Παναθηναϊκός: Το ποσό-ταβάνι για Φαν Ντρόγκελεν και το plan B
- «Στόχος του Καμπάτσο νέο συμβόλαιο στη Ρεάλ - Ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός»
- «Εξελίξεις με Μπακασέτα, η ομάδα που ενδιαφέρεται»
- Παναθηναϊκός: «Στη λίστα του Νίστρουπ ο Χένρικ Χάλκενερ»