Παναθηναϊκός: Τα 3 «καμπανάκια» ενόψει Ολυμπιακού

Ερνανγκόμεθ: «Καμία εξήγηση...»

Στη μεγάλη εικόνα, μετά από ένα δείγμα δύο αγώνων Σούπερ Καπ κάποια συμπεράσματα βγαίνουν αβίαστα, αν και στο μπάσκετ πολλά αλλάζουν γρήγορα.

• Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να έχει πολλά “νεκρά” διαστήματα επιθετικά παρά το γεγονός πως φέτος η ομάδα παρουσιάζεται καλύτερη από ποτέ τα τελευταία χρόνια στο επιθετικό post παιχνίδι της, κάτι που κάνει τον στόχο της βελτίωσης ακόμα πιο εύκολο.

• Στο ξεκίνημα ο σύλλογος δεν παίζει άμυνα. Χωρίς Μήτογλου και Παπαπέτρου φθίνει η απόδοσή του και ξαφνικά είναι περισσότερες οι στιγμές που βλέπεις μια ομάδα αποπροσανατολισμένη. Χωρίς πίεση πάνω στη μπάλα, χωρίς βάθος στην πίσω γραμμή της άμυνας. Ακόμα δεν υπάρχουν σταθερές αρχές, συνοχή και η απαιτούμενη επικοινωνία, οπότε αν λείπουν αυτοί που κυνηγούν τον αντίπαλο το πρόβλημα μεγαλώνει.

• Ο Εξάστερος είναι και παραμένει μια ομάδα που με τα πάνω και τα κάτω της θα κυνηγήσει την οκτάδα της Ευρώπης φέτος. Για να εξελιχθεί σε μια μπασκετική μηχανή, ικανή για περισσότερα πράγματα από μια συμμετοχή στα Playoffs χρειάζεται ξεκάθαρα ΣΤΑΘΕΡΑ πράγματα στο 1 και στο 5 που είναι οι πιο σημαντικές θέσεις στο μπάσκετ μισού γηπέδου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News