Παναθηναϊκός-ΟΑΚΑ: Τι θα συμβεί αν παίξει του χρόνου Champions League;

Περιμένουν τις εξελίξεις για ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός μετά τα γεγονότα που έλαβαν χώρα αναφορικά με το ΟΑΚΑ έχει τεράστιο πρόβλημα έδρας για τους ευρωπαϊκούς αγώνες που θα δώσει.

Ο Παναθηναϊκός είχε ορίσει σαν έδρα του το ΟΑΚΑ για τους φετινούς εντός έδρας αγώνες του, ωστόσο μετά τα ματς με Μπράγκα (playoffs Champions League) και Βιγιαρεάλ (όμιλοι Europa League) έχει δημιουργηθεί τεράστιο πρόβλημα.

Συγκεκριμένα οι πράσινοι δεν έχουν έδρα ν’ αγωνιστούν, καθώς το ΟΑΚΑ έβγαλε προβλήματα και κρίθηκε ακατάλληλο για τη διεξαγωγή αγώνων.

Σίγουρα τη δεδομένη στιγμή υπάρχει πρόβλημα, ωστόσο θα βρεθεί λύση και η λογική αναφέρει πως το Τριφύλλι θα χρησιμοποιήσει τη Λεωφόρο για τους υπόλοιπους αγώνες.

Το θέμα είναι τι θα γίνει από την επόμενη σεζόν και σε περίπτωση που οι πράσινοι παίξουν στους ομίλους του UEFA Champions League, καθώς είναι σχεδόν απίθανο η Λεωφόρος να πληρεί τις προϋποθέσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News