Παναθηναϊκός: Ο κόσμος και... η δίψα για glory days

Γιοβάνοβιτς: «Ήμασταν καλύτεροι, μας αδικεί η μεγάλη εικόνα» - Οι δηλώσεις μετά την ισοπαλία

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός έδειξε στοιχεία με άμεση προπονητική επιρροή στο παιχνίδι του και για μια ακόμα φορά σωστή κατεύθυνση.

Η ομάδα έχει κάνει προσεγμένες κινήσεις μεταγραφικά, χτίζοντας ένα ρόστερ που μπορεί να πρωταγωνιστήσει χωρίς να αφήνει στην άκρη το κομμάτι της επιθετικότητας, της “παραγωγής” παικτών -που αποτελεί τη μόνη διέξοδο στη σημερινή εποχή στην ελληνική λίγκα μιας και δίνει όραμα σε όλα τα επίπεδα για την επόμενη ημέρα.

Το παν στην προσπάθεια για ολική επαναφορά του κλαμπ είναι η μαζική στήριξη του κόσμου που η αλήθεια είναι πως εύκολα απογοητεύεται μιας και τα 13 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα αποτελεί θηλιά εσωστρέφειας στον λαιμό του οργανισμού.

Το μεγαλύτερο όπλο των πρασίνων στα πολύ δύσκολα χρόνια που προηγήθηκαν δεν ήταν το εξαιρετικό σκάουτινγκ, η διαδικασία παραγωγής και ανάπτυξης νέων παικτών αλλά η στήριξη από το φανατικό κοινό τους.

Το μπαλάκι, λοιπόν, στους οπαδούς του που καλούνται να κάνουν (κι άλλη) υπομονή για να δουν το τριφύλλι να κατακτά τρόπαια.

Το βέβαιο είναι πως έχει γίνει καλή προεργασία στο Κορωπί και οι άνθρωποι του τμήματος δεν κοροϊδεύουν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News