Παναθηναϊκός: Αυτό χρειάζεται για να επιτύχει ο Αταμάν

Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά τη νίκη επί της Μπάγερν

Το πιο σημαντικό διακύβευμα της φετινής σεζόν είναι η στήριξη στο πρότζεκτ.

Προφανώς δεν εννοούμε τους οπαδούς που αλλάζουν γνώμη ανά 72 ώρες και πάντα υπό το πρίσμα του αποτελέσματος, αλλά τη διοίκηση.

Σήμερα η εικόνα είναι προβληματική, αλλά υπήρχε νοήμων άνθρωπος που να μην περιμένει ότι σύνολο με τόσες μεταγραφές και νέο κόουτς θα αργήσει να πάρει μπρος;

Ο Τύπος, ο κόσμος μπορούν να είναι όσο καταστροφολόγοι και…Πυθίες επιθυμούν, η ιδιοκτησία οφείλει να είναι δίπλα στην ομάδα σθεναρά χωρίς αλλοιώσεις και δεύτερες σκέψεις.

Η συνταγή είναι απλή και μία: υπομονή και επιμονή με το βλέμμα στον μακροπρόθεσμο μεγάλο στόχο και όχι σε βραχυπρόθεσμους, όπως ένα ματς κυπέλλου με των αιώνιο αντίπαλο.

Η στιγμή της μετάβασης στο υψηλότερο επίπεδο δεν θα απονεμηθεί με μορφή μεταλλίου ή κούπας τους προσεχείς μήνες, θα την καταλάβουμε όμως παρακολουθώντας την ομάδα μέσα στο παρκέ, να ωριμάζει μέρα με τα μέρα. Σαφώς η υπομονή είναι πικρή αλλά ο καρπός της γλυκός..

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News