Διπλή «ζημιά» για τον Παναθηναϊκό!

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Τα εισιτήρια για Λεωφόρο - Ποιες οι τιμές

Η κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ΟΑΚΑ έβαλε τον Παναθηναϊκό σε πολλούς μπελάδες με τον έναν εξ’ αυτών να είναι οικονομικοί.

Ο Παναθηναϊκός είχε δηλώσει για έδρα του το ΟΑΚΑ όσον αφορά τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια, ωστόσο λίγο μετά το ματς με τη Βιγιαρεάλ διαπιστώθηκε η ακαταλληλότητα του γηπέδου.

Οι πράσινοι αυτόματα θα χρειαστεί ν’ αναζητήσουν νέα έδρα για τα παιχνίδια με Μακάμπι Χάιφα και Ρεν, ενώ παράλληλα χάνουν πάρα πολλά όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι.

Αρχικά το Τριφύλλι χάνει μια πολύ σημαντική πηγή εσόδων, καθώς στα προηγούμενα δύο ματς που έδωσε στο συγκεκριμένο γήπεδο (Μπράγκα, Βιγιαρεάλ) είχε sold out.

Πλέον με τη νέα έδρα δε θα μπορέσει δεδομένα να καλύψει όλες τις απαιτήσεις του κόσμου και θα δώσει μοιραία προτεραιότητα στους κατόχους διαρκείας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News