Ραπτόπουλος: "Απαράδεκτος ο Γιοβανοβιτς για μια ακόμα φορά, έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι"

Ραπτόπουλος: "Απαράδεκτος ο Γιοβανοβιτς για μια ακόμα φορά, έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι"

Ο Κωστής Ραπτόπουλος σχολίασε το ντέρμπι της Λεωφόρου μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

Καταρχήν ήταν ένα χορταστικό ντέρμπι με πολλές φάσεις. Δεν περίμενα ότι θα είναι τόσο ανοικτό το παιχνίδι και περιμένα τον παναθηναικο πιο προσεκτικό.

Ο ΠΑΟΚ έδωσε την μπάλα και έπαιξε στην κόντρα με παίκτες βολιδες. Ο ΠΑΟΚ έχει πρόβλημα στη κατοχή αλλά στη κόντρα είναι φωτιά.

Μπήκε ο Παναθηναϊκός με ένα περσινό στυλ με δυο δεκαριά μέσα για να χτυπήσει τα στόπερ χαμηλά. Τρομερός ο Κουλιερακης. Ο ΠΑΟΚ βρήκε αφελή τον παο στη κόντρα,πολύ διαβασμένος ο λουτσεσκου στο παίρνω την μπάλα και φεύγω.

Ο Γιοβάνοβιτς έπρεπε να παίξει με εξτρεμ καθαρό αριστερά και να χτυπήσει τον κετζιόρα. Ο ΠΑΟΚ κάλυψε τις αδυναμίες του με πολύ κλειστή άμυνα. Το παιχνίδι φτάνει στο 1-1 και εκεί περιμένουμε να δούμε τους προπονητές.

Ο ΠΑΟΚ είχε προπονητή και ο Παναθηναϊκός είχε έναν προπονητή ο οποίος όπως πάντα αργοπορει. Ο ΠΑΟΚ έκανε σωστές αλλαγές.

Και φτάνουμε στο 1-2 όπου περιμένουνε να παίξει ο γιοβανοβιτς 4-4-2. Ειναι δυνατόν να μην ρισκάρεις; Απαράδεκτος ο Γιοβάνοβιτς για μια ακόμα φορά . Δεν έχει το μυαλό και τη διορατικοτητα να κάνει σωστές αλλαγές. Κάνε μια φορά κάτι διαφορετικό.

Παρολα αυτα το κάνεις το 2-2,πέφτεις από την Ακρόπολη και βρίσκεις πορτοφόλι. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε άμυνα όμως στις αντεπίθεσεις ήταν φωτιά και τελικά έφαγε γκολ σε νεκρό χρόνο. Κρύο γκολ, τρομερή σέντρα Μλαντένοβιτς.

Ο λουτσεσκου πήρε την ταυτότητα του γιοβανοβιτς. Ο Παναθηναϊκός σήμερα αμυντικά δεν διάβασε τον παοκ, ο παοκ ήταν πονηρός και πήγε να το κλέψει το παιχνίδι. Έτσι πρέπει να παίζει ο ΠΑΟΚ.

Δείτε το βίντεο:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News