Το μεγάλο κρίμα στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό

Το μεγάλο κρίμα στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό

Τα έκανε όλα σωστά ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο εκτός από το να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του δόθηκαν.

Ήταν πάλι κακός αμυντικά, δεχόμενος κάμποσες φάσεις από τον αντίπαλο (τέσσερα γκολ παθητικό από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο που είχαν δοκάρια και προσπάθειες που έκαναν ήρωα τον πορτιέρο σου), αλλά διέθετε και εξαιρετική κυκλοφορία μπάλας μπροστά που τον έφερναν εύκολα στα καρέ του Κοτάρσκι.

Εάν δεν ανεβάσεις τα ποσοστά σου στην αναχαίτιση του αντιπάλου θα έχεις θέματα στα ντέρμπι και στα πλέι-οφ. Κατά τα άλλα δεν μπορεί κανείς να πει ότι επιθετικά την Κυριακή ήσουν στατικός ή ότι δεν επέφερες ρήγματα στα μετόπισθεν του ΠΑΟΚ ή ότι είχες δυσκολία στο τρανζίσιον.

Η έφεση στην ντρίπλα του Τζούρισιτς, τα ανεβάσματα των μπακ κι η διεισδυτικότητα Μπερνάρ, Παλάσιος φέρνει πολλούς πράσινους στην περιοχή, όμως πρέπει και οι φορ σου να τελειώνουν φάσεις γιατί αν δεν νικάς η μουρμούρα πολλαπλασιάζεται , κάνοντας να μένουν στην αφάνεια τα βήματα προόδου που έχεις κάνεις.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News