Παναθηναϊκός: Το νέο δίδυμο του Ιβάν που θα κάνει θραύση

Ο άνθρωπος που... εξαφάνισε τη Βιγιαρεάλ και λίγοι τον γνωρίζουν!

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν στη συνέχεια είναι στο μυαλό του προπονητή να ταιριάξει Τζούρισιτς και Μπερνάρ.

Το έπραξε με την ΑΕΚ αλλά απέναντι στην πιο “σκληρή” ομάδα του πρωταθλήματος το σχήμα αποδείχθηκε αδόκιμο μιας και το δικό σου κέντρο στο ντέρμπι, περπατούσε.

Σε αγώνες , όμως, που θα είσαι grande φαβορί για το τρίποντο δεν πρέπει να αποκλείουμε την συνύπαρξη των “καλλιτεχνών”. Μας άρεσε η συμπεριφορά του Σέρβου στην Αρκαδία.

Σίγουρα με αυτόν στο τερέν υπάρχει διαρκώς προσπάθεια να ψάξει η ομάδα περισσότερους χώρους στο ανοιχτό γήπεδο καθώς η τάση του παίκτη να ντριμπλάρει και να πετά τη μπάλα μπροστά, δεν τον κάνει εύκολα αντιμετωπίσιμο.

Ακόμα ο Τζούρισιτς μαθαίνει τον τρόπο παιχνιδιού των συμπαικτών του ώστε σύντομα να μπορείς να λανσάρεις ομαδικά μια ολοκληρωμένη transition offense που θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα στη συνολική λειτουργία.

Ας μην λησμονούμε πως είναι δύσκολο πράγμα η ισορροπία. Ο Παναθηναϊκός δουλεύεται για να παίζει πιο πιεστικά στο μισό γήπεδο (όπου κάθε επίθεση γίνεται με γνώμονα την επόμενη άμυνα και με βάση την ετοιμότητα σου κάθε λεπτό του παιχνιδιού) καθώς έχει όπλα του μπορούν να παράγουν στις συγκεκριμένες συνθήκες. Παίζοντας μαζί ή μεμονωμένα.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News