Παναθηναϊκός: Ο Σπόραρ δυστυχώς το… ξαναέκανε

Σπόραρ: Απάντησε στον κόσμο του Παναθηναϊκού στο Instagram (pic)

Θεωρούμε (προσωπική εκτίμηση πάντα) ότι ο Αντράζ Σποράρ έχει μπει σε μια πολύ άβολη για τον ίδιο κατάσταση, έχοντας κιόλας να ανταγωνιστεί για την φανέλα με το “9” έναν άνθρωπο με μεγαλύτερη πίστη στον εαυτό του, που είναι κιόλας αυτές τις μέρες στη φόρμα της ζωής του!

Στην ουσία στα προηγούμενα παιχνίδια επιστρατεύτηκαν ο Φώτης Ιωαννίδης κι οι συμπαίκτες του για να “προστατεύσουν” με τον συσπειρωτικό τους χαρακτήρα τον Σλοβένο που αν κι έχει βάλει 4 τέρματα στην Ευρώπη, οι περισσότεροι τον κοιτάζουν με μισό μάτι.

Σαν να μην έφτανε το χαμένο πέναλτι με τον Βόλο κι η χαμένη ευκαιρία με την Μπράγκα εκτός έδρας (που κόστισαν ένα πρωτάθλημα και τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ για όσους τσουβαλιάζουν με ευκολία πρόσωπα και καταστάσεις) να και νέο χαμένο πέναλτι στην Τρίπολη, πάνω που θα έλεγε κανείς ότι μετά την γκολάρα στην Βιγιαρεάλ ο παίκτης πήρε πάνω του.

Σαν να μην έφτανε η αστοχία του υπέστη και τραυματισμό που τον αφήνει λίγες μέρες έξω, πάλι από το σημείο μηδέν, δηλαδή.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News