Το αξιοσημείωτο του Ιβάν στον φετινό Παναθηναϊκό

Για να πούμε την αλήθεια το ματς με την Τρίπολη το φοβόμασταν. Κάτι οι πολλές αλλαγές στην 11άδα, κάτι η αρνητική παράδοση, κάτι το βαρύ κλίμα μετά την ήττα από την ΑΕΚ…

Περισσότερο μας απασχολούσε το γενναίο “πείραγμα” του βασικού σχήματος. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο η λέξη “χημεία” είναι το παν. Όχι μόνο όσο αφορά το ρόστερ αλλά κι όταν μια ομάδα επιλέγει να πάει σε ματς- “φωτιά” με σχήμα που δεν έχει ξαναδοκιμαστεί.

Μη ξεχνάμε ότι οι προπονητές είναι οι μεγαλύτεροι εγωιστές, είναι λεπτή η γραμμή στη συνεργασία με τους παίκτες. Θέλει ξεκάθαρους ρόλους καλή θέληση, υπομονή και πειθαρχημένη συμπεριφορά για να “τσουλήσει” ένα σύνολο.

Πάρα πολύ σημαντικό ότι το τριφύλλι έβγαλε αντίδραση μετά το “διπλό” της Ένωσης στη Λεωφόρο, σκόραρε 4 γκολ, έχασε πέναλτι, είχε δοκάρι κι άλλες 4-5 ευκαιρίες να σκοράρει, με 11άδα …αδόκιμη, που δεν έχει παίξει μαζί μήτε σε προπονητικό διπλό.

Γίνεται σοβαρή δουλειά στο Κορωπί, το βροντοφωνάζουμε μήνες τώρα κι όχι μόνο σε ποδοσφαιρικό επίπεδο αλλά και σε ανθρώπινο. Σημειώστε το το τελευταίο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News