Ο «παράγοντας Χ» του φετινού Παναθηναϊκού

Αστέρας Τρίπολη - Παναθηναϊκός 1-4: Τα highlights της τεσσάρας

Ένα θέμα το έχει ο Γουίλιαν Αράο με τις εύστοχες πάσες αλλά αμυντικά ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Στην Αρκαδία ότι πέρασε από τον τομέα ευθύνης του το έκοψε ή το κόντραρε επιτυχημένα, είτε ως μπακ, είτε ως αμυντικός μέσος.

Θα πρέπει να βελτιωθεί και στις μεταβιβάσεις του για να πιάσει το τέλειο. Πάντως , πριν έρθει στο τριφύλλι οι επιδόσεις του στις πάσες ήταν αξιοπρόσεκτες.

Στη Φενερμπαχτσέ της περσινής σεζόν είχε σχεδόν 40 εύστοχες πάσες ανά αγώνα, μοιρασμένες πάνω και κάτω από τη μεσαία γραμμή, με το 84% ποσοστό επιτυχίας πάνω από τη μεσαία γραμμή να μην περνάει απαρατήρητο.

Τα μακρινά του γεμίσματα δεν ήταν πολλά αλλά προσεκτικά και στοχευμένα, έχοντας ποσοστό επιτυχίας με 74%. Στα παιχνίδια με ΠΑΣ και Τρίπολη ο Βραζιλιάνος είχε αρκετές λάθος πάσες αλλά από τη στιγμή που ανασταλτικά ήταν εξαιρετικός μικρό το κακό άπαξ και ο Παναθηναϊκός νίκησε.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News