Το κλειδί του Ιβάν για το τρίποντο στην Τρίπολη

Γιοβάνοβιτς: «Υπάρχει και ο Γερεμέγεφ ως επιλογή»

Εξαιρετικός ο Φίλιπ Τζούρισιτς στην Αρκαδία. Συγκριτικά με Παλάσιος-Βέρμπιτς δοκίμαζε περισσότερο να κρατήσει μπάλα ανάμεσα από πολλά κορμιά και να τα “τρυπήσει” κατά μέτωπο, δίχως να σταματά τις προσπάθειές του και να γυρίζει μπάλα παράλληλα και προς τα πίσω.

Ο άνθρωπος είναι …καλλιτέχνης, έχει εμπιστοσύνη στα πόδια του και το γκολ με την ΑΕΚ τον βοήθησε να πάρει πάνω του έστω κι αν δεν συνοδεύτηκε από τρίποντο.

Όταν βρίσκεται ψηλότερα στο γήπεδο ο έμπειρος χαφ προσπαθεί να κάνει την διαφορά με κάθετες μεταβιβάσεις στη πλάτη της άμυνας ή με ντρίμπλα.

Είτε απέναντι σε οργανωμένη άμυνα, είτε στο επιθετικό transition θα κοιτάξει να κάνει το απρόβλεπτο. Μας αρέσει επιπλέον που δεν εκβιάζει καταστάσεις, που βρίσκεται πάντα κοντά στην περιοχή. Ίσως στο finishing να χρειάζεται έξτρα δουλειά, αλλά ο παίκτης είναι τέρμα ποιοτικός και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News