Παναθηναϊκός: «Αλλάζει» η Λεωφόρος για το Europa League

Επίθεση σε οπαδό του Παναθηναϊκού! Tον κύκλωσαν και απαίτησαν να τους δώσει τη φανέλα του

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στον Παναθηναϊκό με πολύ πιθανή… αναγκαστική μετακόμιση για τους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Τουλάχιστον οκτώ με εννέα μήνες εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν οι εργασίες αποκατάστασης της στατικότητας στο στέγαστρο στο ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να ψάχνει άλλη ποδοσφαιρική στέγη για τους αγώνες του στον όμιλο του Europa League.

Οι «πράσινοι» είχαν συμφωνήσει εξ αρχής για τη χρήση του «Σπύρος Λούης» και σε αυτό υποδέχθηκαν την Μπράγκα (playoffs Champions League) τον περασμένο Αύγουστο.

Ταυτόχρονα δε είχαν ενημερώσει πως το ίδιο γήπεδο θ’ αποτελέσει την έδρα τους και στους ομίλους του Europa, εφόσον αποκλείονταν. Όπως κι εν τέλει συνέβη, φιλοξενώντας και νικώντας τη Βιγιαρεάλ στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Εκ τω υστέρων όμως και μετά την ξαφνική αναστολή λειτουργίας όλων των δραστηριοτήτων στον χώρο, αναγκάζονται να τροποποιήσουν πλήρως τον αρχικό προγραμματισμό τους και να βρουν μια συμβατή και συμβιβαστική λύση.

Δεδομένου ότι άλλα μεγάλα γήπεδα που θα ήταν εφικτό να τους φιλοξενήσουν και να καλύψουν τις ανάγκες τους δεν υπάρχουν εντός λεκανοπεδίου, θα αναζητηθεί η φόρμουλα της χρήσης του γηπέδου της Λεωφόρου.

Εκεί, όπου σύμφωνα με πληροφορίες θα πρέπει να γίνουν άμεσα μερικές βελτιωτικές εργασίες από την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Σ’ αυτήν την περίπτωση θα πρέπει η UEFA να δεχθεί την αλλαγή, προκειμένου το Τριφύλλι να δώσει στη Λεωφόρο τα επόμενα εντός έδρας ματς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News