Το... κωμικοτραγικό στον φετινό Παναθηναϊκό!

Ο χρόνος είναι... χρήμα στον Παναθηναϊκό και το απέδειξε!

Για να μην ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε το υλικό του Παναθηναϊκού κρίνεται πολύ καλό.

Για να μην ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε το υλικό του Παναθηναϊκού κρίνεται πολύ καλό. Από το καλοκαίρι μπορούσαμε να διακρίνουμε, εκτός της ποιοτικής αναβάθμισης, την φιλοσοφία που κινήθηκε το κλαμπ σε επίπεδο δυναμικού ώστε το παιχνίδι του (και στις δύο πλευρές του γηπέδου) να είναι πιο λειτουργικό.

Κάθε (μα κάθε) κίνηση στη στελέχωση ενός ρόστερ σχετίζεται με τις υπόλοιπες έστω κι αν αφορούν διαφορετικές γραμμές.

Π.χ οι Τζούρισιτς, Βιλένα, Μλαντένοβιτς, αποκτήθηκαν για την καλή τους τεχνική κατάρτιση σε μια οπτική του συλλόγου να δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στην εμπροσθοφυλακή του, σκοράροντας συχνότερα.

Η ομάδα έπρεπε να πλαισιωθεί με παίκτες που αλληλοσυμπληρώνονται σωστά και δε “τρακάρουν” μεταξύ τους.

Δεν γίνεται οι ίδιοι να δέχονται αποθεωτικά σχόλια μετά τα ματς με Μαρσέιγ-Βιγιαρεάλ και μετά από την πρώτη ήττα της σεζόν να τους βγάζουν “λίγους”, όσο κι αν είναι γνωστή η ελληνική νοοτροπία καταντά και κωμικό.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News