Η απίστευτη ατυχία του Παναθηναϊκού δεν έχει τέλος

Σοκαριστική εξέλιξη, όσκαρ ατυχίας ο Παναθηναϊκός!

Η γκίνια δεν λέει να σταματήσει. Πέρσι έχασες τον νο1 μεσοεπιθετικό του πρωταθλήματος (Αϊτόρ) με χιαστό, τώρα τον Χόρντουρ Μάγκνουσον που είναι ο πιο κομβικός σου σέντερ μπακ.

Κανείς άλλος δεν ξέρει τη μπάλα που γνωρίζει αυτός στο μετόπισθεν. Ουδείς έχει το γλυκό του αριστερό πόδι και την έφεση να κάνει παιχνίδι. Αναρωτιόμαστε τι λαγό θα βγάλει από το καπέλο του ο Ιβάν.

Τον εμπιστευόμαστε κι εκτιμάμε πολύ τις ικανότητες του, αλλά έχει μπροστά του μια σπαζοκεφαλιά. Είναι πολύ σημαντικό η ομάδα να κινηθεί σε αγωνιστικό πλαίσιο που θα ταιριάζει με τα χνώτα του οργανισμού.

Από την άλλη βέβαια το ποδόσφαιρο, όπως όλοι βλέπουμε, στο ανώτερο επίπεδο απαιτεί two way teams, εξίσου αποτελεσματικές και στις δύο πλευρές του τερέν, ικανές να προσαρμοστούν και να επιβιώσουν σε κάθε αγωνιστικό περιβάλλον που μπορεί να έχει διαμορφωθεί εντός των τεσσάρων γραμμών.

Ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί ποιότητα στην οπισθοφυλακή του τώρα ειδικά που η εξυπνάδα του Ισλανδού δε θα είναι εκεί για μήνες. Ο Γεντβάι και ο Πάλμερ Μπράουν ,πάντως, έχουν τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News