Παναθηναϊκός: Θα του κοστίσει πολύ το... διπλό ταμπλό

Το γράφαμε από τον Ιούλη ότι επειδή είναι πρωτοφανές γι αυτή την βερσιόν του Παναθηναϊκού να παίζει Πέμπτη-Κυριακή δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρξουν απώλειες βαθμών στο πρωτάθλημα.
Το θέμα είναι πόσες θα είναι αυτές ως τις 14.12 που τελειώνει η φάση των ομίλων. Προφανώς ίδιο ισχύει και για τους ανταγωνιστές που υποτίθεται έχουν εξοικειωθεί στα μεσοβδόμαδα ματς στην Ευρώπη τα οποία καταναλώνουν πολύ ενέργεια.
Βρέθηκε την Δευτέρα σε άσχημο βράδυ ο Ιβάν, ανέβηκε και το ντροπιαστικό πανό στο πέταλο, όλα χάλια πήγαν σε συνδυασμό με το σακάτεμα του Μάγκνουσον και την ανυπαρξία Βιλένα-Ρούμπεν.
Δεν θυμόμαστε πότε ήταν η τελευταία φορά που η ΑΕΚ κέρδισε στη Λεωφόρο κάνοντας ανατροπή στο σκορ, η ουσία είναι πως σήμερα είναι “από πάνω” ψυχολογικά αφού σε ελάχιστες ώρες έφυγε με τρίποντα από Αγγλία και “Α.Νικολαϊδης”.
Όσο κι αν η διαιτησία την πήγε πρίμα στο ντέρμπι, θα ήταν χαζό να μην παραδεχθούμε ότι ο Ματίας Αλμέιδα τους έχει δώσει νοοτροπία νικητή, ενώ την Δευτέρα οι παίκτες του βολεύτηκαν από την επιλογή του πράσινου πάγκου να παίξουν μαζί Βιλένα, Ρούμπεν, Μπερνάρ, Τζούρισιτς.
Ο Σέρβος σκόραρε μεν γκολάρα, αλλά δεν ακούμπησε μπάλα, όπως κι οι υπόλοιποι χαφ. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλό ρόστερ αλλά κουβαλά και τις παθογένειες ενός συλλόγου με 13 χρόνια χωρίς τίτλο που ο Ιβάν κι οι παίκτες δεν πρέπει να τις αφήσουν να τους επηρεάσει.
Δημήτρης Στρατής