Παναθηναϊκός: Σε αυτόν τα οφείλει όλα

Γιοβάνοβιτς: Οι δηλώσεις μετά την ισοπαλία - Τι είπε για τις μεταγραφές

Το στυλ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο είναι τόσο ρετρό. Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Σπάνια θα φορέσει σακάκι, πάντα βλοσυρός κι ανέκφραστος αλλά τόσο επιδραστικός με τους συνεργάτες του , απόλυτα αγαπητός στους παίκτες του, λατρεμένος του Τύπου και με μεγάλο ρεύμα δημοφιλίας στην εξέδρα.

Είμαστε μελετητές της αγωνιστικής -και όχι μόνο- φιλοσοφίας του Σέρβου. Καινοτόμος, με βλέμμα προς το μέλλον, όντας από αυτούς που διαμορφώνουν τάσεις στο Κορωπί. Με διάθεση για ρίσκο και θάρρος να παρουσιάσει εξτρεμιστικές λύσεις όποτε κρίνει αναγκαίο.

Βασισμένος και σε old school επιλογές όπως οι άμυνες με λίμπερο (τις είδαμε σε κάποια ματς πρόπερσι).

Όσο κι αν οι εχθροί του (έχει και τέτοιους αλλά λίγους) του καταλογίζουν αργοπορία στις μεταγραφές, δυσκαμψία με μερικούς παίκτες, “κολλήματα” με κάποιους άλλους, ο Γιοβάνοβιτς παραμένει πάνω από όλα Π Ρ Ο Π Ο Ν Η Τ Η Σ με την ετυμολογική σημασία της λέξης.

Ένας άνθρωπος που γεννά την πεποίθηση ότι αποτελεί τον κόουτς του μέλλοντος που έχει έρθει από το…παρελθόν!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News