Παναθηναϊκός-ΑΕΚ: Αυτές οι ομάδες θα δουν παίκτες του Τριφυλλιού στη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει σήμερα το βράδυ (21:00) την ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική της Super League στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με τα βλέμματα όλων να είναι στραμένα εκεί.
Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα κοντραριστούν για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν σ’ ένα ντέρμπι που αναμένεται να έχει και πολλούς ενδιαφερόμενους από το εξωτερικό, οι οποίοι θα βρίσκονται στη Λεωφόρο.
Είναι δεδομένο πως το παιχνίδι ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Ένωση και τους δευτεραθλητές πράσινους θα τραβούσε το ενδιαφέρον όλου του κόσμου, αλλά και των ομάδων του εξωτερικού που κάνουν σκάουτινγκ, προκείμενου να βρουν τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές.
Συγκεκριμένα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα βρίσκονται εκπρόσωποι των ομάδων από τη Σοσιεδάδ, το Τορίνο και τη Βόλφσμπουργκ. Στόχος είναι να τσεκάρουν ορισμένους ποδοσφαιριστές κι όχι απαραίτητα τα ονόματα που, αυτή τη στιγμή, λάμπουν.