Πρώτος στα εισιτήρια ο Παναθηναϊκός σε Europa και Conference League!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ενίοτε ζούσε μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές στο ΟΑΚΑ.

Επίθεση σε οπαδό του Παναθηναϊκού! Tον κύκλωσαν και απαίτησαν να τους δώσει τη φανέλα του

Αυτές οι βραδιές λοιπόν επέστρεψαν φέτος και μετά το sold out με την Μπράγκα, είχαμε ρεκόρ από τον κόσμο του Τριφυλλιού.

Τα 57.003 εισιτήρια που ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός ήταν η μεγαλύτερη προσέλευση που σημειώθηκε σε οποιοδήποτε από τα 32 γήπεδα που φιλοξένησαν αγώνες είτε του Europa είτε του Conference League, μπροστά από τους 55.500 θεατές που παρακολούθησαν την αναμέτρηση της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με την Αμπερντίν και τους 53.000 που βρέθηκαν στην «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» για την ματσάρα ανάμεσα στον Άγιαξ και την Μαρσέιγ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr