Γιοβάνοβιτς: Η κίνηση «ματ» που «τελείωσε» τη Βιγιαρεάλ
Η ενδεκάδα με την οποία παρατάχθηκε ο Παναθηναϊκός τα έκανε όλα τέλεια στο παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ!
Πριν το Παναθηναϊκός-Βιγιαρεάλ δεν φαινόταν ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό με αλλαγές στην ενδεκάδα, ωστόσο ο Σέρβος τεχνικός προτίμησε τον Τσέριν αντί του Βιλένα.
Ο Γιοβάνοβιτς και οι συνεργάτες του το διάβασαν και το προετοίμασαν εξαιρετικά όλο το ματς και παρά τις πολλές αλλαγές και τον αιφνιδιασμό του Πατσέτα, το Τριφύλλι βρήκε γρήγορα την απαιτούμενη ισορροπία.
Αν και κανείς παίκτης δεν υστέρησε, εμείς θα σταθούμε στην επιλογή να ξεκινήσει βασικός ο ΤΣέριν, μια κομβική όπως αποδείχθηκε επιλογή.
Ο ΣΛοβένος χαφ… ακόμη τρέχει, ήταν παντού, σχεδόν σε όλο το γήπεδο, σε άμυνα και επίθεση. Ολες οι πάσες του ήταν σωστές, ενώ η αλλγή ρόλου προς το τέλος του αγώνα… τελείωσε τη Βιγιαρεάλ.
Πιο συγκεκριμένα, με την είσοδο του Βιλένα, ο Τσέριν ανέβηκε μέτρα, παίζοντας κοντά στον φορ, σε ρόλο που τον είδαμε πολλές φορές πέρυσι.
Ετσι, από τα δικά του πόδια, η μπάλα φτάνει στον Σπόραρ, ο οποίος «έγραψε» το 2-0, «κλειδώνοντας» τη σπουδαί νίκη!
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Θα τρελάνει το ευρωπαϊκό μπάσκετ ο Γιαννακόπουλος με αυτό που ετοιμάζει»
- Παναθηναϊκός: «Εκνευρισμένος ο Σάντσες, γιατί... βράζει ο Πορτογάλος»
- Παναθηναϊκός, Τετέ: Τέλος το 1,5+4 εκατ. ευρώ - Το ποσό για απευθείας πώληση
- Παναθηναϊκός: Πρόγραμμα-φωτιά έως 29/1, αναλυτικά οι μέρες και οι έδρες
- Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η ώρα και η μέρα του αγώνα