Η πρώτη προσπάθεια του Ιωαννίδη στα πορτογαλικά – «Θα σκοράρω πολλά γκολ» (vid)
Ο διεθνής φορ συνεχίζει να προσαρμόζεται στη νέα του ζωή στην Πορτογαλία και τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, δείχνοντας ότι νιώθει ολοένα και πιο άνετα, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.
Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει ήδη αφήσει θετικό αποτύπωμα στα «Λιοντάρια», με 6 γκολ και 3 ασίστ σε 18 συμμετοχές, ενώ σε συνέντευξή του στο CNN Πορτογαλίας μίλησε για τις φιλοδοξίες της ομάδας, τον ανταγωνισμό στην επίθεση, αλλά και για τον Βαγγέλη Παυλίδη.
«Μέσα στο γήπεδο είμαστε αντίπαλοι, αλλά εκτός είμαστε καλοί φίλοι. Μου αρέσει να τον βλέπω να σκοράρει», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ στάθηκε και στη δυναμική της Σπόρτινγκ, τονίζοντας πως θεωρεί την ομάδα του την πιο ολοκληρωμένη στο πρωτάθλημα.
Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε αισιόδοξος για την κατάκτηση του τίτλου, υπογραμμίζοντας πως υπάρχει πίστη στο εσωτερικό της ομάδας, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν φοβάται τον ανταγωνισμό: «Πρέπει να παλεύω για τη θέση μου και να δίνω περισσότερα. Ξέρω τι μπορώ να προσφέρω».
Το highlight της συνέντευξης, πάντως, ήρθε στο φινάλε, όταν ο Ιωαννίδης επιχείρησε να μιλήσει πορτογαλικά, λέγοντας με χαμόγελο και τη βοήθεια της δημοσιογράφου: «Θα σκοράρω πολλά γκολ», αποσπώντας θετικά σχόλια και στα social media.
Fotis Ioannidis já fala um pouco português 😂💚 pic.twitter.com/uzKhhT4Ndw
— Sporting CP Adeptos 🏆🏆 (@Sporting_CPAdep) December 26, 2025
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Θα τρελάνει το ευρωπαϊκό μπάσκετ ο Γιαννακόπουλος με αυτό που ετοιμάζει»
- Παναθηναϊκός: «Εκνευρισμένος ο Σάντσες, γιατί... βράζει ο Πορτογάλος»
- Παναθηναϊκός, Τετέ: Τέλος το 1,5+4 εκατ. ευρώ - Το ποσό για απευθείας πώληση
- Παναθηναϊκός: Πρόγραμμα-φωτιά έως 29/1, αναλυτικά οι μέρες και οι έδρες
- Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η ώρα και η μέρα του αγώνα