Ο Γιοβάνοβιτς έκανε την έκπληξη!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φέτος παρουσιάζει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο όσον αφορά το χειρισμό του ρόστερ του σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Γιοβάνοβιτς: Οι δηλώσεις μετά την ισοπαλία - Τι είπε για τις μεταγραφές

Ο Παναθηναϊκός φέτος συμμετέχει σε συνολικά τρεις διοργανώσεις με τα παιχνίδια, όπως καταλαβαίνετε, να είναι πολλά και η διαχείριση που πρέπει να γίνει από τον προπονητή είναι απαραίτητη.

Γι’ αυτό το λόγο οι πράσινοι το καλοκαίρι φρόντισαν να ενισχυθούν τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά και πλέον το ρόστερ τους εκτός από πολύ καλό διαθέτει και τρομερό βάθος. Κάτι που σημαίνει πως κι ο προπονητής μπορεί να δοκιμάσει πολλά και διαφορετικά πράγματα σε τακτικές και παίκτες.

Ο Σέρβος τεχνικός του Τριφυλλιού έχει κοουτσάρει σε επίσημα ματς φέτος μόλις εννέα φορές την ομάδα και έχει χρησιμοποιήσει συνολικά 23 (!) ποδοσφαιριστές, ενώ δεν έχουν αγωνιστεί ακόμα οι Ζέκα, Γεραμέγιεφ, Λοντίγκιν.

Είναι δεδομένο πως και οι τρεις παραπάνω παίκτες θα μπουν στο ροτέισον, καθώς οι απαιτήσεις είναι τεράστιας, τα ματς πολλά και χωρίς σωστή διαχείριση τίποτα δεν μπορεί να προχωρήσει και να έχει πιθανότητες επιτυχίας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr