Αϊτόρ και Μπερνάρ ο ορισμός του «καλύτερα να μασάς... παρά να μιλάς!»

Αϊτόρ και Μπερνάρ ο ορισμός του «καλύτερα να μασάς... παρά να μιλάς!»

Ο κόσμος σε πολλές περιπτώσεις δε δείχνει την απαιτούμενη υπομονή, από την πλευρά του ποδοσφαιριστή η υπόθεση προσαρμογής και της ψυχολογικής ανάτασης δεν είναι απλές υποθέσεις και όταν έρχονται οι «αποδείξεις» από εκείνους, κάνουν… θόρυβο!

Βίοι παράλληλοι… Αϊτόρ και Μπερνάρ, αν δει κανείς από μακριά τις δύο περιπτώσεις, αμφότεροι ξεκίνησαν από χαμηλά και έφτασαν… ψηλά!

Σαν ποδοσφαιριστές δε μοιάζουν, ο Αϊτόρ συνάντησε έναν προβληματικό Παναθηναϊκό μετά από μια εντυπωσιακή πορεία στην Τβέντε… ο Μπερνάρ ήρθε ως σταρ στο σύλλογο από ένα χαμηλότερο πρωτάθλημα με τη Σαρίγια, βρήκε έναν Παναθηναϊκό σε ανοδική πορεία, αλλά… χρειάστηκε τους μήνες του για να βρει ρυθμό.

Μόνο… ανέκδοτο δεν είχε γίνει ο Αϊτόρ όταν πρωτοήλθε στον Παναθηναϊκό και έγινε το παιδί… της εξέδρας. Ο δε Μπερνάρ που ΔΕΝ είχε κάνει προετοιμασία το προπερασμένο καλοκαίρι, έκανε τα απολύτως απαραίτητα στο γήπεδο, όμως, δεν βοήθησε ιδιαίτερα στην επίθεση με γκολ ή ασίστ.

Ο Αϊτόρ έχει χαρίσει ένα Κύπελλο… ο Μπερνάρ έχει συμβάλλει σημαντικά σε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ πρόκριση επί της Μαρσέιγ (με γκολ στη Λεωφόρο και εύστοχο χτύπημα στη διαδικασία των πέναλτι στη Μασσαλία), ενώ τώρα δείχνει «ζεστός» και στο ελληνικό πρωτάθλημα όντας ο πρώτος σκόρερ με τρία γκολ (μαζί με τον Μασούρα).

Αν και ο Γιοβάνοβιτς έχει κάνει τα αδύνατα… δυνατά, παραμένουν κάποιοι φίλαθλοι που αμφισβητούν την ομάδα του Τριφυλλιού. Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι οι καλύτερες «απαντήσεις» προς εκείνους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News