Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή που «άλλαξε» τον Μπερνάρ

Παναθηναϊκός: Το πόδι δεν ξεκολλάει από το γκάζι

Ο Μπερνάρ είναι μεταμορφωμένος προς το καλύτερο την φετινή σεζόν και υπάρχουν αρκετοί λόγοι για αυτή την αλλαγή με ένας πάντως να κάνει την ουσιαστική διαφορά.

Καταρχήν ο Βραζιλιάνος διανύει την δεύτερη σεζόν στο Τριφύλλι, έχει εγκλιματιστεί πλήρως και έχει μάθει την ομάδα του.

Δεύτερον, η μεταγραφή του Τζούρισιτς πρόσθεσε πολύ σκληρό ανταγωνισμό στον Μπερνάρ καθώς ξέρει ότι αν δεν είναι αυτός που πρέπει τότε θα βρεθεί στο πάγκο.

Το κυριότερο όμως έχει να κάνει με έναν άλλο συμπαίκτη του ο οποίος από την στιγμή που αποκτήθηκε του έκανε εύκολη τη ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τόνι Βιλένα αποκτήθηκε για να κάνει την διαφορά στο 8 και ήδη έχει δείξει ότι ένας εξαιρετικός χαφ ο οποίος δεν σταματά να τρέχει και να καλύπτει χώρους.

Ο τρόπος του παιχνιδιού του Ολλανδού έχει απελευθερώσει τον Μπερνάρ ο οποίος δεν χρειάζεται πια να τραβιέται μακριά από την περιοχή ώστε να πάρει μπάλα και να οργανώσει το παιχνίδι.

Έτσι, παίζοντας πιο κοντά στο κουτί και μη έχοντας το μυαλό του τόσο πολύ στα μαρκαρίσματα ο Βραζιλιάνος έχει λυθεί, φτιάχνει συνεχώς φάσεις για τους συμπαίκτες και εκτελεί ο ίδιος όταν έχει την ευκαιρία.

Αναμφίβολα, η μεταγραφή του Βιλένα είναι ίσως ο λόγος της τρομακτικής βελτίωσης του Μπερνάρ στη φετινή σεζόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News