Παναθηναϊκός: Ανεβασμένο επίπεδο

Παναθηναϊκός: Του έλειπε πέρυσι, το βρήκε φέτος!

Τον Παναθηναϊκό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον έχει βελτιώσει πολύ. Πλέον πρόκειται για ομάδα που έχει καθοδήγηση, με μετρημένες αδυναμίες και παθογένειες που έβγαζαν μάτι πέρσι στο τέλος της χρονιάς.

Ο Σέρβος είναι σοβαρός και θέλει να γράψει ιστορία στον σύλλογο γι αυτό φρόντισε να εμπλουτίσει το δυναμικό του, κάνοντας το μειονέκτημα, πλεονέκτημα.

Ο κόουτς πήρε κάποιες αποφάσεις το καλοκαίρι, κατέβασε στα προκριματικά της Ευρώπης διατάξεις που έβγαζαν επιθετικότητα, πίστεψε στην προσωπικότητα του Μπερνάρ και δικαιώθηκε στήριξε την δημιουργία σε συνεργασίες Τζούρισιτς, Βιλένα, Μαντσίνι, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Πέρεθ, τελικά κέρδισε με την επιλογή του να στηρίξει και τον Φώτη Ιωαννίδη στη θέση 9.

Το κλαμπ είναι σε κατάσταση που χωρίς να εντυπωσιάζει, σκοράρει πεντάκις σε έδρα που άλλες σεζόν δυσκολευόταν αρκετά.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News