Παναθηναϊκός: Τα κάνει όλα και συμφέρει

Παναθηναϊκός: Άξιζε κάθε ευρώ από τα 3 έκατ. - Ό,τι πληρώνεις, παίρνεις!

Είδαμε τα ντέρμπι της Τούμπας και της Νέας Φιλαδέλφειας. Η ΑΕΚ είχε σοβαρές απουσίες (Μάνταλο, Λιβάι, Γκασίνοβιτς), οι άλλοι είναι ομάδα εβδομάδων, ο ΠΑΟΚ κάνει ανανέωση, οπότε αυτή την εποχή η καλύτερη ομάδα στο να παίζει επίθεση είναι ο Παναθηναϊκός.

Δεν νομίζουμε ότι οι ανταγωνιστές θα μπορούσαν να σταθούν τόσο καλά σε έξι παιχνίδια υψηλής έντασης στην Ευρώπη, κάνοντας δύο προκρίσεις και χάνοντας στις λεπτομέρειες τα γκρουπ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι πράσινοι έχουν κυνικότητα, ξέρουν να “σβήνουν” παιχνίδια (θυμηθείτε το ματς στην Ήπειρο) κι έχουν και ποδοσφαιριστές να δίνουν την επιθετικότητα που χρειάζεται. Η ομάδα του Ιβάν μπορεί σε ικανοποιητικό επίπεδο να παίξει όλες τις τακτικές, σε όλα τα δεδομένα.

Προσέξτε, όχι τέλεια αλλά με ικανοποιητική παρουσία. Δεν υπάρχει στιλ παιχνιδιού που δεν μπορεί να υπηρετήσει παίρνοντας καλό βαθμό.

Αυτό είναι το πλεονέκτημα της σε σχέση με τους υπόλοιπους, έχει βαθύ ρόστερ, μπορεί να αποδώσει ποδόσφαιρο κατοχής όταν χρειαστεί, να ζητήσει χώρο, να παίξει στην αντεπίθεση, να ψάξει ταχύτητα από τα άκρα, να προσπαθήσει να χτυπήσει το αντίπαλο αμυντικό δίδυμο, να πιέσει στις κερδισμένες στημένες φάσεις. Τα κάνει όλα και συμφέρει.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News