Παναθηναϊκός: «Δεξαμενή» 16-18 παικτών

Παναθηναϊκός: Καμία έκπληξη! Πώς θα παίξει το Τριφύλλι στο Βελοντρόμ

Στο Αγρίνιο φάνηκε πως ο Παναθηναϊκός είναι σε όλα τα επίπεδα καλά δουλεμένος.

Ο Ιβάν έχει δημιουργήσει μια αρχική “δεξαμενή” 16-18 παικτών με ποιότητα ενώ εκμεταλλεύεται το όπλο που δεν είχε πέρσι: διαθέτει μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ.

Στον αγώνα με τον Παναιτωλικό είναι πως παντού, σε όλους τους χώρους, οι πράσινοι έχουν προνοήσει κι εργαστεί πολύ. Αυτό που μας άρεσε είναι πως σε κάθε λεπτομέρεια του παιχνιδιού, ο νικητής απέπνεε περισσότερες ώρες δουλειάς.

Πέρασαν στο ματς ως αλλαγές Βέρμπιτς, Τσέριν, Αϊτόρ, Σποράρ, έβγαλαν ασίστ, σκόραραν, κέρδισαν πέναλτι, ο πρώτος είχε και μια ονειρεμένη “τακουνιά” στον Βιλένα, με τον Ολλανδό να σημαδεύει το δοκάρι.

Ακόμα και στα στημένα που κέρδιζε ο φιλοξενούμενος είχε διάφορες κομπίνες αλλά και σε ώρα αγώνα μερικές δουλεμένες συνεργασίες που έβγαζαν “καθαρή” εκτέλεση. Για να τους δούμε και με την Βιγιαρεάλ όπου ο συντελεστής δυσκολίας θα μεγαλώσει.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News