Κουτσιαύτης για το πέναλτι στον Σένκεφελντ: «Δεν είναι εύκολη περίπτωση!» (vid)

Κουτσιαύτης για το πέναλτι στον Σένκεφελντ: «Δεν είναι εύκολη περίπτωση!» (vid)

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης μετά από μια σεζόν στο Total Football αποφάσισε να ανοίξει κανάλι στο YouTube για να κάνει κριτική στις διαιτησίες των αγώνων της Superleague.

Ο πρώην διαιτητής ξεκίνησε από την τρέχουσα αγωνιστική μια εκπομπή στο κανάλι του που ονομάζεται «REFEREE CODE».

Αναφορικά με το παιχνίδι Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός ανέφερε το εξής:

«Το σκορ δεν άφησε να φανούν τα όποια λάθη του διαιτητή. Στο 32ο λεπτό ο παίκτης του Παναιτωλικού κρατάει παρατεταμένα τον παίκτη του Παναθηναϊκού (σ.σ Σένκεφελντ) ακόμα και τη στιγμή του άλματός του.

Περιπτώσεις κρατήματος δεν είναι εύκολες περιπτώσεις, πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχει τράβηγμα φανέλας που είναι μια εμφανής παράβαση.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τη δύναμη που ασκείται, θα πάρουμε υπόψιν κάποια κριτήρια, όπως ότι ο παίκτης του Παναιτωλικού δεν παίζει τη μπάλα, είναι μια γκρίζα περίπτωση όπως λέμε στη διαιτησία, και θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι.

Το οπτικό πεδίο του Τσαγκαράκη δεν είναι πολύ καλό λόγω των πολλών σωμάτων και αλληλοκρατημάτων που μπορούν να αποσπάσουν την προσοχή του διαιτητή.

Η δεύτερη περίπτωση της ανατροπής του Σπόραρ είναι πολύ δύσκολη γιατί δεν είναι εύκολο να εντοπιστεί.

Σωστή η παρέμβαση του Μανούχου που ήταν στο VAR, σωστή η απόφαση του Τσαγκαράκη για να δώσει πέναλτι και κίτρινη κάρτα.

Ήταν προφανής η πρόθεση του παίκτη του Παναιτωλικού να παίξει τη μπάλα κι ενώ ήταν προφανής ευκαιρία για γκολ, για αυτό δεν δόθηκε κόκκινη κάρτα.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News