Παναθηναϊκός: Εμφανίσεις που σε «σηκώσουν» στο rotation

Καλός οιωνός ενόψει Βιγιαρεάλ η πεντάρα, οι συνεργασίες, τα τακουνάκια, το ότι οι χαφ σκοράρουν, τέτοια παιχνίδια είναι από εκείνα που μπορούν να “γυρίσουν διακόπτη” σε διάφορες καταστάσεις μέσα σε μια ομάδα ακόμα και εάν είναι το πρώτα επίσημα της σεζόν.
Δείτε πόσο θετικά σχολιάστηκε το χατ-τρικ του Μπερνάρ που μέχρι πριν από κάνα δίμηνο ήταν στη…black list.
Η επιστροφή στα γκολ του Αϊτόρ. Το ότι ο Αντράζ Σποράρ που κέρδισε το πέναλτι άφησε την εκτέλεσή του στον Ισπανό παρότι κι ο ίδιος χρειάζεται γκολ αυτή την εποχή.
Γενικώς αναφερόμαστε στον ψυχολογικό αντίκτυπο. Τέτοια παιχνίδια πολλές φορές βοηθούν πολύ τους προπονητές να δουν πιο καθαρά καταστάσεις, ενίοτε να αναθεωρήσουν κάποια πράγματα.
Ο νικητής αγοράζει εμπιστοσύνη, αυτοπεποίθηση ενώ το κέρδος μπορεί να είναι μεγάλο εκατέρωθεν στη περίπτωση που κάποιος ή κάποιοι παίκτες, κυρίως από αυτούς που προσπαθούν τώρα να κάνουν το βήμα μπροστά (δηλ. το 40% περίπου του πράσινου ρόστερ), καταφέρουν να ξεχωρίσουν. Τέτοιες εμφανίσεις μπορούν μέχρι και να σε “σηκώσουν” στο rotation.
Δημήτρης Στρατής
…