Παναθηναϊκός: Εκεί θα χτυπήσει τη Βιγιαρεάλ

Παναθηναϊκός: Το πόδι δεν ξεκολλάει από το γκάζι

Αλλαγή τσιπ και ώρα Ευρώπης για τον Παναθηναϊκό σε λίγες μέρες, με την έναρξη των υποχρεώσεων στο Γιουρόπα και την Βιγιαρεάλ να περιμένει.

Στον σύλλογο πρέπει να σκεφτούν όπως στο ματς με την Μαρσέιγ στη Λεωφόρο. Τότε που βλέποντας τις δύο ομάδες στο χορτάρι ένιωθες πως ο γηπεδούχος το θέλει περισσότερο, είχε φανεί άλλωστε από τις δηλώσεις παικτών-προπονητών των δύο ομάδων, κατά τις οποίες οι πράσινοι παρουσίαζαν το παιχνίδι ως ματς δίχως αύριο, την ώρα που οι μπλαζέ Μασσαλοί έδειχναν να παίζουν “ένα ακόμα 90λεπτο”.

Αυτό αποτυπώθηκε ξεκάθαρα στο γήπεδο από την πρώτη στιγμή. Οι πράσινοι χρησιμοποίησαν ως κίνητρο την άδικη αμφισβήτηση των οπαδών τους μετά το θρίλερ με τη Ντνίπρο στην Αθήνα και μπήκαν στο τερέν με πολύ πάθος απορρέοντας το συναίσθημα του “δε χάνω σήμερα”.

Κύριος εκφραστής όλου αυτού του πακέτου ο Ρούμπεν Πέρεθ που έδωσε το σύνθημα και τις γρήγορες διευκρινήσεις στους αντιπάλους για το ποιος έκανε κουμάντο από την πρώτη στιγμή. Ανάλογη αντιμετώπιση θέλουν και οι Ισπανοί.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News