Παναθηναϊκός: Είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα!

Παναθηναϊκός: Πέτυχε αυτό που ήθελε ο Γιοβάνοβιτς ενόψει Βιγιαρεάλ

Χωρίς καμία αμφιβολία και αναστολές σε μια ΚΑΝΟΝΙΚΗ λίγκα, χωρίς σχέσεις εξάρτησης, εκφοβισμού, απειλών σε διαιτητές, ο Παναθηναϊκός θα είχε πάρει το περσινό πρωτάθλημα και θα ήταν φαβορί και για το φετινό.

Οι πράσινοι κράτησαν τον προπονητή και τον κορμό τους για τρίτο σερί καλοκαίρι κάτι που συνεπάγεται πιο προχωρημένου σταδίου προπόνηση αυτή την εποχή και μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας σε ματς αυξημένης δυσκολίας.

Οι ρόλοι είναι μοιρασμένοι και η ομάδα δουλεύει αρμονικά για να απορροφήσει καινούργια χαρακτηριστικά και επιλογές στο παιχνίδι της που φέρνουν οι νεοφερμένοι.

Εκτός των άλλων, συγκρίνοντας τα δύο ρόστερ που είχε το κλαμπ πέρσι και φέτος παρατηρείς ότι η αναβάθμιση είναι τεράστια.

Το δυναμικό της περιόδου 23-24 είναι κατανοητό ότι υπερέχει σε όλες τις γραμμές. Σήμερα 18.9.23 ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ομάδα στη λίγκα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News