Παναθηναϊκός: Αλλάζουν άποψη για Μπερνάρ!

Παναθηναϊκός: Γι'αυτό έδωσε γη και ύδωρ για να τον ντύσει στα πράσινα

Ο Μπερνάρ αρχές καλοκαιριού έλεγε ότι είχε προτάσεις από συλλόγους και πολλοί οπαδοί φουρκισμένοι από την φτωχή του περσινή προσφορά και την απώλεια του πρωταθλήματος βιάζονταν να τον τυλίξουν σε… κορδέλα και να τον κάνουν δώρο στον πρώτο ενδιαφερόμενο.

Λες και πέρασαν πολλοί παίκτες τα τελευταία χρόνια από το Κορωπί που να έχουν φορέσει την φανέλα της εθνικής Βραζιλίας.

Σήμερα η άποψη όλων έχει αλλάζει, ο νοτιοαμερικάνος προσυπέγραψε την πρόκριση επί της Μαρσέιγ κι είναι ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα.

Ο τύπος έχει τεχνική φοβερή, παίζει επιτελικός αλλά και πλάγια, μπορεί να δώσει πολύ “δηλητήριο” στον αντίπαλο αλλά και το αίσθημα του απρόβλεπτου που χρειάζεται η επίθεση των πρασίνων.

Το αν είναι σε θέση να αλλάξει τη δομή της επίθεσης σκοράροντας σαν τον Αϊτόρ ή σαν τον Λέτο και τον Κατσουράνη παλιότερα είναι κάτι που θα φανερώσει το μέλλον. Πάντως η γραμμή κρούσης με έναν φορ των 20 γκολ ανά σεζόν μπορεί να γίνει πιο ισορροπημένη και πολύ εκφοβιστική.

Όσο η ομάδα ψάχνει ακόμα το κομμάτι της συνοχής (αφού αλλάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα) οι πινελιές των σταρ κρίνονται επιβεβλημένες και ο Μπερνάρ είναι ο νο1 παίκτης από άποψη φήμης που κυκλοφορεί στα αποδυτήρια.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News